ЛАРП

20 Юни, 2018, 09:21:03 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Хроники » 2015 » Една нощ през самотния Октомври »Тема: Основна тема

Автор Тема: Основна тема  (Прочетена 1152 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

lady Marian

 • Her Highness
 • ***
 • Публикации: 599
 • Liked: 277
 • Defender
  • Профил
Основна тема
« -: 30 Септември, 2015, 20:09:45 pm »


Спокоен и ежедневен е животът сред октомврийската мъгла, която кротко се стеле над притихналата есенна София. Градът бавно и рутинно се отпуска от лятната треска, за да се подготви за настъпващата зима. Обикновени хора, сред обикновен град, всеки ден отиват и се връщат от работа, излизат с приятели или просто се разхождат спокойно в затъналите в златна шума паркове.  Градът се готви да заспи зимен сън.

Но някъде в дълбините му една древна сила не спи! Стари и могъщи създания за пореден път се готвят да заявят претенциите и да си пробият път към света, който на пръв поглед ги е забравил. Но само на пръв! Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че мъжът с черното палто, който уж небрежно се разхожда из Борисова,  нервно се оглежда и току потупва джоба си и нещо скрито в него. Ще забележите, че жената с червената качулка, с която се разминахте на жълтите павета, носи букет от особени билки, непознати на никого в този свят. Ще забележите, че тук, сега и около вас се води битка. Битка за съдбата на света!За сетинга: След като няколко поредни години затварачите печелят, Старите Богове са ужасно ядосани и този път решени на всичко. Един от катаклизмите, предизвикани от техният немощен гняв, е успял да си пробие път през метафизичната равнина и да даде на магическите придружители на (не)хората, които са призовани тази година, човешки образ. Е, с някои ограничения, но те тепърва следва да бъдат открити.


Играта ще се проведе от 26 до 31 Октомври в град София. Може да участвате както със стари, така и с нови персонажи. Информацията за записването е в отделна тема. Както и миналата година, през седмицата ще има единични куестове, които можете да изпълните в свободното си време. Тази година обаче през седмицата ще има и някои малко по-заплетени неща, които може би не всеки ще успее. Те ще носят бонуси, но няма да са задължителни за да продължите играта. В събота, на 31 октомври, ще бъде ангажиран целият ви ден и част от вечерта. Резултатите от вечерта ще зависят от сборните успехи на всички от вашата принадлежност през деня и през седмицата.

Препоръчителна литература: Както може би вече знаете, познаването на книгата, върху която се гради сетинга, е силно препоръчително, ако не и задължително. Ако не сте я прочели, но много ви се играе, може, но определено си струва да й дадете шанс. Иначе губите единствено вие!

« Последна редакция: 01 Октомври, 2015, 10:53:21 am от lady Marian »
I sometimes fancy myself as an evil which exists to oppose other evils

lady Marian

 • Her Highness
 • ***
 • Публикации: 599
 • Liked: 277
 • Defender
  • Профил
Re: Основна тема
« Отговор #1 -: 23 Октомври, 2015, 09:02:41 am »
I sometimes fancy myself as an evil which exists to oppose other evils