ЛАРП

22 Юли, 2018, 07:12:14 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Кръглата маса » Тренировки » София (Модератор: Бускадор) »Тема: Допитване до участниците относно тренировките в г. София.

Анкета

Кой ден от почивните Събота или Неделя Ви е най-удобен да се организират ежеседмично тренировки в г.София.

За Събота + За идеята
8 (36.4%)
За Неделя + За идеята
12 (54.5%)
Против
2 (9.1%)
Не мога да преценя
0 (0%)

Общ брой гласове: 22


Автор Тема: Допитване до участниците относно тренировките в г. София.  (Прочетена 528 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дециус

  • Публикации: 1441
  • Liked: 107
    • Профил
    • http://larp-bg.org/index.php
Допитване до участниците относно тренировките в г. София.
От доста време правим събота или неделя и никога не се знае в кой от двата дни ще е точно тренировката, предлагам да поставим една сигурна тренировка в събота или неделя от 12 ч.,- южен парк (арени) - така всеки да знае че ще има тренировка в този ден.

На тези тренировки също така - ще тестваме хората за умения на бой, ролплей и дали е допустимо да бъдат допускани на големи игри (държавни и интернационални). Също така ще разглеждаме и различните правила които ползваме по повечето игри, както и дребни казуси като - точки и защита и зони които отнемат точки живот.

След като решим кой от двата дни ще са, те автоматично ще станат официални на ларп-бг в София и посещавани от арбитри поне един член от състава, по този начин ще се покаже, че ларп-бг е вече развито общество и може да покаже постоянство.
Също така според мен и групата LARP Bulgaria ще може да го впише, ако желае в страницата си като информация свързано с тренировките за София.

Тази анкета е само свързана с денят който ще го обявим за официален за тренировки в София - не за мястото къде ще се провеждат.
За това ще има допълнителна анкета