ЛАРП

20 Юни, 2018, 09:41:46 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Кръглата маса » Кланове (Модератор: Визимир Радик) »Тема: Кралството на Седемте Хълма

Автор Тема: Кралството на Седемте Хълма  (Прочетена 2732 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тирион Тих

 • Публикации: 347
 • Liked: 83
 • Крал на Седемте Хълма
  • Профил
  • Войните на Седемте Хълма
Кралството на Седемте Хълма
« -: 13 Октомври, 2012, 19:28:54 pm »


Кралството на Седемте хълма е ЛАРП група, първоначално основана от ученици и студенти в град Пловдив. В днешни дни в нея членуват играчи от цялата страна, разнообразни по възраст, препитание и интереси. Базисен и непроменен принцип на Седемте хълма е, че всеки, който желае да играе с нас, е добре дошъл. Единственото условие е безкомпромисното съобразяване със създадените правила и структура.

 В Кралството ще имате възможност да се потопите в средновековна армейска атмосфера, с множество фентъзи елементи. Стандартното въоръжение, унифицираният външен вид, силната йерархия и военно-лагерния живот са в ежедневието на седмохълмеца. Ролевата ни структура ще ви позволи да изберете между редица длъжности, отговарящи максимално на собствените ви очаквания от ЛАРП игрите. Ще можете да се биете на първа линия в тежка броня, като част от тежката пехота, да бъдете бързи и леки рейнджъри, в леката пехота, да сте ключов елемент от жив и реалистичен военен лагер, като част от поддържащия персонал или да инфилтрирате врага и преговаряте с нови съюзници, като част от „специалистите“. „Работа“ се намира за всеки, но винаги е облечена в характерната ни черно-зелена военщина.
 Игрово ние всички сме част от елитно подразделение на армията на кралството. В него съществуват 6 ранга, 3 достижими за всеки играч и 3 особени. Най-ниско в йерархията седят Оръженосците (редници), те са нови хора или такива, изрично изявили желание да бъдат на най-ниското стъпало. Втори са Пазителите (ефрейтори), това са доказали се играчи, вече официална част от групата. Следват Рицарите (сержанти), хора, от които се очаква да поемат инициатива и активно да участват в извънролевите дейности и подготовка на групата. Старшите рицари (лейтананти) са офицерите във взвода, изявени хора, избирани чрез гласуване и важна част от „движещата сила“ на Седемте хълма. Директен командващ на всички е Кралят, а негова дясна ръка и втори най-важен в кралството е Първият рицар. И двете роли са заети и недостъпни за нови членове. За момента се изпълняват от Петър Лозев (крал Тирион Тих) и Николай Николов (Първи рицар Зигфрид Арлексон). Йерархията е в сила само по време на игра, но авторитета на хората обикновено се разпознава и извънигрово, стига да е във връзка с ЛАРП дейности. Правата и изискванията на всеки чин можете да разгледате тук.
 Повече за ингейм историята и света на Седемте хълма може да прочетете в сайта ни в секцията „История“.

За нови играчи такси няма. Безплатни са и всички кланови тренировки, провеждани всяка събота в град Пловдив. Те са много силно препоръчителни и често биват посещавани дори от хора, живеещи в други населени места. Информация по въпроса лесно може да откриете в сайта ни в секцията „Как да започна?“ или във форумната част. Предстои да се създаде организация за софийските членове, най-вероятно в рамките на вече съществуващите неделни тренировки.

Моля при конкретни въпроси не се колебайте да се свържете с нас чрез ФБ страницата ни, форума ни или чрез ЛС тук.

Важните линкове отново:

1. Сайт на клана
2.Форум на клана
3.Права и изисквания за всички чинове
4.Ролева история
5.Как да започна?
6.ФБ страница на клана
7.ФБ страница на клановата ковачница

« Последна редакция: 01 Февруари, 2017, 17:37:18 pm от Визимир Радик »

Dream on until your dreams come true!

Визимир Радик

 • Moderator
 • ***
 • Публикации: 282
 • Liked: 203
 • Старши рицар на Седемте хълма
  • Профил
Re: Кралството на Седемте Хълма
« Отговор #1 -: 17 Октомври, 2016, 20:35:47 pm »
Темата е обновена. В рамките на няколко дни секцията "История" на сайта ще бъде напълнена с информация, разглеждана като седмохълмски "канон".

Иначе се казвам Любо.