ЛАРП

23 Юли, 2018, 17:24:00 pm
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Хроники » 2010 » Сталкерски ларп II: Мутация (Модератор: gadina_prokleta) »Тема: Отзиви и коментари!!!

Автор Тема: Отзиви и коментари!!!  (Прочетена 12361 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Larissa

 • Публикации: 10
 • Liked: 0
  • Профил
Re:Отзиви и коментари!!!
« Отговор #60 -: 28 Октомври, 2010, 14:07:08 pm »
Досега не ми бяха благодарили, че ходя гола  ::)
Я ж тебе пiдманула,
Я ж тебе пiдвела,
Я ж тебе молодого
З ума-розуму звела. ;)

Og

 • Публикации: 273
 • Liked: 9
  • Профил
Re:Отзиви и коментари!!!
« Отговор #61 -: 28 Октомври, 2010, 22:40:03 pm »
Досега не ми бяха благодарили, че ходя гола  ::)

 Благодаря ти от всичките си сърца че стопляше погледами когато те поглеждах   :friends:
Evil...
Never...
DIES !!!


Og

 • Публикации: 273
 • Liked: 9
  • Профил
Re:Отзиви и коментари!!!
« Отговор #62 -: 28 Октомври, 2010, 22:46:43 pm »
Беше очарователно като преживяване и игра .Браво на Глутницта и другите военни които макар и да предизвикваха Зоната  с тяхната голяма бройка  винаги ми правиха кеф да тръчкам след тях и да се търкалям по земята от безброй съчми изтреляни по мен.
Специални благодарности на Пацо и Хелън за техните физиономии когато им икочих из зад ъгъла :)
 Също и на всички други гоито се скатаваха треперещи и стенещи когато ги доближавахме и душихме.
 
 Терена бе много як 2 сгради с по 3 нива за игра + малката караулка в края на зоната.Жалко че последните етажи бяха рядко посещавани както и избата на 1вата сграда - там почти не се наложи да зареждам с артефакти :)
 
 Лично не ми хареса края на ЛАРП-а но умората си казва думата ,макар играчите да са играли също толкова време ,ние мутантите бяхме там от дванайсет часа ,като бяхме направили по два едночасови курса  до долу и след това обикаляхме цялата зона да я подготвяме .Та бяхме си доста капнали  но това си е наша организационна грешка ,която ще се поправи другия път.
 
 
 Малко заележки:
-Определенно за следващия ларп трябва да се набавят строителни ярко оранжеви каски за мутантите които разпръсват артифактите или си почиват в базата , защото дори при свалена маска хората или ме пуцаха или се провикваха да съм си сложил очилата че може да почнат да пуцат
-Хората да почнат да играят "героите" с пълното им съзнание а не със своето.Още от самото начало всички знаеха че ако не мърдат няма да ги закачаме.Това е добре ,но имаше такива които макар и да не мърдаха ти светиха в очите и стояха нагло изправени дори когато отидеш да ги подбутнеш.Имаше случаи кадето чакахме хората да се сетят че трябва да се махнат от зоната когато минаваме по 5 пъти около тях, но те нагло продължаваха да си навлизат в зоната а нямахме право да ги нападнем.


Ти защо въобще си ги свалял очилата?!?

Защото както пишех съм разфърлял артифакти и си махнах маската че да не земем някой да си помисли че го дебна ... ???
па и за да не се пребия като ходя  :P
Evil...
Never...
DIES !!!


Larissa

 • Публикации: 10
 • Liked: 0
  • Профил
Re:Отзиви и коментари!!!
« Отговор #63 -: 28 Октомври, 2010, 23:06:35 pm »
Досега не ми бяха благодарили, че ходя гола  ::)

 Благодаря ти от всичките си сърца че стопляше погледами когато те поглеждах   :friends:

Ми все нещо трябва, като си нямаш огън.
Я ж тебе пiдманула,
Я ж тебе пiдвела,
Я ж тебе молодого
З ума-розуму звела. ;)

TIER

 • Публикации: 10
 • Liked: 0
  • Профил
Re:Отзиви и коментари!!!
« Отговор #64 -: 07 Декември, 2010, 00:35:22 am »
Ето и малко впечатления от безскрупулния, самонадеян и меркантилен Барман!  :drunk:

 Изпървом, малко подцених ролята си, за което се извинявам на Гадината и на някои играчи, които са го забелязали. Жив пример за това е, че ми се отвори толкова работа по подготовката на бара, терена в близост до него и всичките му там солтанати за продан че до средата на Ларп-а не успях да намеря време да си сложа игралния черен суичър. Сорри за което! Втората ми основна грешка беше, леката липса на изчислителни умения по време на самия Ларп - отново сорри, мозъка ми беше изцяло блокирал, може би от вълнението, незнам защо. Но резултата беше пълната неадекватност в най-елементарни математически действия!  :D Но се постарах да го компенсирам с други средства.

Сега няколко думи за самия гейм-плей. На мен дължите "гениалната" идея да се продават ограничено количество патрони първоначално. Просто за пръв път се сблъсквам с такива топчета и физически ми беше невъзможно да ви дам на всички играчи едновременно по много, като паралелно с това и да се пазаря с всеки поотделно. Затова трябваше да ви разкарам по някакъв начин от първоначалния наплив, като след това идвате да се надлъгваме в моя полза  :D Чисто и просто гонех печалбата!

После цените ви се видяха меко казано странни, нали? Погледнете нещата от моята страна - следвах минималните изисквания на търсенето и предлагането, пак в моя полза (разбира се) - меркантилен тип! Т.е. ако една групировка ми изглеждаше по-добре екипирана и многобройна, следователно те би трябвало да могат да изкарат повече пари. А от това и аз да им ги взема! Тук важеше също и правилото за готин роул-плей, пазарене и всичко нормално за такава ситуация. Ако на някой от вас, в даден момент не му се е виждало неизгодно, просто можеше да забави темшото и да опита да се пазари с мен малко по-късно, когато цените ще са други.
Имаше много яки моменти с "договаряне" на отстъпки за дадена фракция/играч! Браво на тези хора - Ран, Скайли (ако не се лъжа), Гил Галад, Станислав, Хелън също! Прекрасно бяхте разбрали, че не е толкова трудно да спечелите от мен. С Хеллскриим и Пацо също се получиха много красиви РП моменти - когато те бурно негодуваха срещу цените - това също беше част от моята стратегия! Но не оставайте с впечатление, че съм искал да прецакам вашата фракция точно. Моята идея беше да прецакам всичко, което се движи на два крака!  ::) Браво на журналистите, че направиха реклама на бара, макар и косвено, с визитата си!
 Браво, на всички осмелили се да опитат коктейла. Той беше направен, за да е странен, стоплящ и още нещо...  :D И да, има още от него... засега.

 Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Гадинка за всичко!!! Keep Up the GOOD WORK!
И още едно Благодаря, пак към него, че ми гласува доверие за тази роля. Дано съм оправдал доверието ти!
Присъединявам се към всичко положително, казано по адрес на Гадината, само че на N-та степен! Уникален Ларп, уникално изживяване, уникални впечатления и въобще - всичко беше на максимум!

Благодарности също към всички играчи! Бяхте много добре потготвени, много читав РП, много оригинални идеи видях като отигравания! И яко се бяхте вживяли във всичко!

Благодарности към Алиса - за супер яката помощ - без нея щях да издъхна сериозно още в средата на Ларп-а! Също и за готината компания през часовете зад бара и за уникалната запалка, която все още е в мен! (Като имаш време мога да ти я върна ;) )

Благодарности към всички, дето си скъсаха трътките в подготовката на Зоната - Орк, Варг, Ог, Гаш, Зератул. Определено без вас нищо нямаше да стане навреме!

Благодарности към Вампи и Станислав за компанията преди самото начало на Ларп-а, докато всеки беше зает с нещо - нямаше с кой да си гукам, ако не бяха те.

Благодаря и на Вятъра - че ни приютихте с Гаш до вашия огън да дремнем за малко! И после сутринта същия този огън ни върна обратно от царството на белите мечки  :)

Благодарности на Шу! За помощта за кафето сутринта - бях толкова неадекватен още, че ако не беше ти, едва ли штях да знам какво да правя! :)

Тези дни ще гледам да извадя и няколко забележителни истории през очите на Бармана.
I live again...!!!