ЛАРП

22 Юли, 2018, 16:22:09 pm
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Хроники » 2010 » Сталкерски ларп II: Мутация (Модератор: gadina_prokleta) »Тема: Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ

Автор Тема: Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ  (Прочетена 7848 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

gadina_prokleta

 • Moderator
 • Публикации: 2553
 • Liked: 438
 • светъл елф
  • Профил
  • Bright Future
Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« -: 23 Септември, 2010, 19:13:16 pm »
СПЕЦИАЛНИ И ПОМОЩНИ РОЛИ

Специалните роли се играят от предварително определени и специално инструктирани играчи. Те са освободени от такса.
Помощните роли към трите специални персонажа в Бара са предназначени за хора, на които не им се пълзи из Зоната, но биха искали да участват и да подпомогнат забавлението на останалите играчи. Те заплащат половин такса за участие, защото помагат на играча, към който са "прикачени".

Корпоративен представител
Лоялен служител на Корпорацията, който оглавява дейността по формалното разрешаване на достъпа до Зоната и изкупуването на артефакти и информация, както и осъществява връзките с обществеността.
Настоящият корпоративен представител е дама със стоманен поглед, студена неподкупност и стриктен чиновнически подход. Някои сталкери се шегуват, че тя всъщност не е човек, а робот, конструиран с помощта на извънземни технологии.
В ролята: (VampiresS) Леда Бруталхайт
+ грамаден лоботомизиран охранител: Бързев

Барман
Откакто не е средоточие на цялата контрабанда на Зоната, фигурата на Бармана като че ли е позагубила своята екзотика. Един обикновен на вид, добродушен човек, който по цял ден бърше чаши.
Само че, макар Корпорацията да се бърка във всичко, остават някои не твърде законни потребности на посетителите на Зоната, с които тя не желае да си цапа ръцете - например нуждата от муниции, експлозиви, екипировка, хазарт за разпускане или момиче за забавление, силно питие за кураж преди Зоната... Все неща, които един добър Барман е способен да осигури.
В ролята: TIER
+ сервитьорка: Алиса

Доктор
Един от изтъкнатите световни специалисти по ксеноболести – или един от малкото лекари, които изобщо нещо разбират от това, д-р Щайн търси познания и изпробва хирургическите си умения върху многото сталкери, които се домогват до неговата помощ. Сталкерите са истинска златна мина – онези от тях, които се измъкват от Зоната, обикновено са много платежоспособни и благодатни като пациенти. Тези жилави, издръжливи мъже и жени са способни да понасят много болка без мрънкане, а пък какви интересни болести носят! Един чудесен начин да развиеш своите медицински умения, че и да блеснеш с по някоя статия в световните медицински списания.
В ролята: (gadina_prokleta) д-р Щайн
+ секси медицинска сестра: Larissa

Митични същества
Наличието на първични мутации в Зоната е спорен въпрос. До този момент, тридесет години по-късно, все още не е доказано, че такива съществуват. Старите сталкери са убедени в това и в Бара можете да чуете не една страховита история по въпроса. Научната общност обаче е разединена. Работата е там, че в Зоната технологиите - освен най-простите - не работят както трябва. Снимка или видеоматериал могат да покажат всичко, но винаги са размазани и си противоречат както с биометричните данни, така и със свидетелските показания - които, между другото, едно с едно не съвпадат.
В добавка Корпорацията упорито отрича всякакви подобни слухове. Нейните зложелатели твърдят, че причината за това е нежеланието да намалее човекопотокът към и от Зоната, който носи безценните чуждоземни технологии. Никой обаче не може да отрече зловещите постижения на статистиката: вторият човекопоток е доста по-малък.
В ролята: Orc, Varg, Og, Decius


НОРМАЛНИ РОЛИ

Нормалните роли са открити за записване. За участие се плаща такса от 12 лв.

Предстои да помислите върху две неща, преди да оформите героя си за този ларп - условно "таланти" и "фракция".
Не бързайте. Разгледайте възможностите. Преценете какво ще бъде по-близко до човека, който бихте искали да бъдете, и си поиграйте с мисълта "какво би било, ако".
Чувствайте се насърчени, макар че не е задължително, да напишете в тази тема една кратка история на своя персонаж - откъде идва, какво е работил, как така е готов да рискува живота си в едно безумно място като Зоната - може би поради лична драма, или нелечима болест, или пък просто младежка неразумност и жажда за приключения?

І. Талант
Този избор ще предопредели кои са онези неща, за които вашия персонаж наистина го бива. Всеки от нас съумява да развие определени способности през живота си, за да може в една или друга ситуация те да му бъдат полезни. Внимателно изберете своите според вашите реални възможности и стил на игра. Този избор може да ви донесе и геймплей бонуси.

Учен - физик
Вие имате дарбата да съзирате естествените закономерности, на които се крепи светът, и да ги извеждате чрез математически формули. С вашите способности бихте могли да достигнете до познание как се зародила Зоната, каква е нейната физична същност, а може би и как може да бъде повлияно върху нея.
• жизненост 10
• устойчивост 10
• задължителен инвентар: флаш-памет за компютър

Учен - биохимик
Вие имате дарбата да съзирате естествените закономерности, на които се крепи животът, и да ги извеждате в логически построения. С вашите способности бихте могли да достигнете до познание какъв е характерът на въздействията на Зоната върху живите същества, може ли да има живот в нея, а може би и какво е нейното предназначение.
• жизненост 10
• устойчивост 10
• задължителен инвентар: флаш-памет за компютър

Лекар
Вие сте обучен и хладнокръвен медик. Ръката ви не трепва при вълнение и сте способен бързо и точно да поставите диагнозата и да инжектирате нужното лекарство. В аномалия, когато всеки друг има време да си постави една инжекция, преди да настъпи аномалният ефект, вие имате право на две.
С помощта на антирад инжекция можете да излекувате ранен крайник.
Можете да спасите смъртно ранен, ако незабавно (до 1 мин) му поставите Биостим и НВИ. Съживява се на 1 жизненост.
Можете да спасите пострадал от тежка мутация, ако незабавно (до 1 мин) му поставите Антирад и НУИ. Възстановява се на 1 устойчивост.
• жизненост 10
• устойчивост 10

Хакер
Вие сте отличен компютърен специалист. Електрониката е вашата втора страст, а сложните машини са нещо, с което интуитивно се справяте. Разполагате и със софтуер, с чиято помощ можете да разбивате пароли и кодове.
• жизненост 10
• устойчивост 10
• задължителен инвентар: флаш-памет за компютър

Бияч
Вие сте едър и як мъжага. Онова, за което другите тренират с години, вие си го имате по природа. Можете с една ръка да вдигнете някого и да го запратите в другия край на стаята, или пък да строшите бутилка в главата си и да доядете парчетата - майката природа просто е била по-щедра, давайки ви повече сила и жизнеспособност, отколкото на другите хора. Биостим инжекциите ви възстановяват наполовина повече жизненост (3 т.).
• жизненост 15
• устойчивост 10

Крадец
Вие сте сръчен и хитроумен тип, който умее да измъква най-доброто от всяка ситуация. Винаги имате скрит коз в ръкава. Умеете да мятате ножове (без ограничение на броя). Благодарение на някои аспекти от тъмното ви минало разполагате с комплект полезни шперцове и с добре тренирани умения за ползването им. Освен това поддържате връзки с разни авери, с чиято помощ винаги можете да си осигурите някои допълнителни източници на финансиране.
• жизненост 10
• устойчивост 10

Командо
Вие сте професионален войник. Умеете да използвате полуавтоматично и автоматично оръжие, както и да поставяте мини (но не и да ги обезвреждате). Освен това, благодарение на усилени тренировки и занимания с бойни изкуства, поддържате отлична физическа форма.
• жизненост 12
• устойчивост 10

Сапьор
Вие сте специалист по експлозиви и пиротехника. Можете да поставяте и обезвреждате мини. Имате бързи рефлекси и умения за боравене с опасни вещества, а също и необходимото за това желязно самообладание. Благодарение на тези си качества бихте могли да смекчите или избегнете вредните ефекти на някои аномалии.
• жизненост 10
• устойчивост 10

Сталкер ветеран
Вие сте опитен сталкер от старата школа. Не са останали много като вас, ала тези, които още дишат, са печени типове - често и в съвсем буквален смисъл. Естественият подбор се е доказал във ваше лице, а от съприкосновението с всевъзможни аномалии сте си изковали рефлекси за смекчаване или избягване на някои от техните вредни ефекти.
• жизненост 12
• устойчивост 12

Мутант
Вие сте дете на някой от малкото сталкери, които са успяли да създадат семейство. Мистериозните въздействия на Зоната обаче са увредили неговите гени и са предали бог знае какви изменения на поколението във ваше лице. Зоната е оставила своя отпечатък върху вас - дори да няма видими физиологични изменения, вие сте нейно дете и тя ще ви приеме. Имате завишена естествена устойчивост, определени аномалии ви засягат в по-слаба степен и разполагате с имунитет към тежка мутация. За сметка на това шансът да получите мутация е по-голям, а всички леки и средни мутации при вас са необратими - операцията за тяхното отстраняване би ви убила.
• жизненост 10
• устойчивост 15

Журналист
Вие принадлежите към единственото съсловие, на което Корпорацията откровено се подмазва. При условията на свободен достъп до Зоната всякаквите му там репортери и вестникари биват обгрижвани и мотивирани да отразят правилно нещата - как Корпорацията създава условия и ред за безпрепятствен и недискриминативен достъп до благата на Зоната, как се бори с чуждоземните ужаси и как бащински подкрепя онези сталкери, които не са достатъчно квалифицирани за справяне с тях, относно съвсем номиналните й печалби и финансовите трудности, които съпровождат огромните усилия по научните изследвания, които тя естествено подпомага, и пр. Стриктна корпоративна политика е журналистите да не бъдат нападани или по какъвто и да е начин - възпрепятствани. Всякакво такова действие безкомпромисно се наказва. Но Зоната е опасно място и един заблуден журналист може и да го сполети беда - такива са рисковете на професията! Особено ако е решил да влезе в Зоната и следва не назначен от Корпорацията гид, а някой случайно нает мошеник.
• жизненост 10
• устойчивост 10


ІІ. Фракция

Изборът на принадлежност към някаква фракция не е задължителен. Той не зависи от избора на талант и не влияе на точките или уменията на вашия персонаж, а само го обвързва с определен възглед.
Фракциите имат ролево и социално изражение. От вашето желание и начин на игра зависи колко живот ще им придадете и дали те ще променят нещо в играта, или ще съществуват само формално. Възможно е да бъдат източник на допълнителни куестове или доходи от тях - но това зависи предимно от играта на лидера на фракцията.
Ако изберете да бъдете лидер на фракция, то в такъв случай сте длъжен да отстоявате нейните възгледи и политика - така както ги разбирате. Можете да бъдете лидер на само една фракция - и тогава не може да членувате и в друга.
Ако изберете да бъдете член на фракция, то не сте длъжен да действате в съгласие с нейната политика, ала не забравяйте, че който не вие с другите вълци, прогонват го от глутницата... Или пък го изяждат. Може да бъдете член на една или две фракции - обаче в последния случай рискувате да ви сметнат за двоен агент или предател, ако разкрият двойната ви принадлежност, с всичките хипотетични последствия от това.
При записването за фракция трябва да определите дали искате вашата принадлежност да бъде запазена в тайна. Тогава информацията за това ще бъде предоставена единствено на лидера на фракцията. В противен случай информацията ще бъде достъпна от тази тема и всеки, който си направи труда да я запомни, ще знае и игрово - познавайки се с вашия персонаж от преди - че вие сте от еди-кои си.

Съществуващите към момента фракции по реда на тяхното историческо възникване:

Института
Института по извънземни култури е създаден малко след появата на Зоните и претърпява бурно, но сравнително кратко развитие. След учредяването на Корпорацията политическият съвет на страните-попечителки решава да й предостави неговите имущества и активи, а скоро след това Корпорацията прекратява финансирането му и създава собствени звена за изследване на Зоната. Мнозина от учените обаче отказват да преминат на заплата към Корпорацията. Наместо това те подемат изследвания със собствени средства, неформално продължавайки дейността на Института. Те създават фондация със същата цел и същото име, привличайки в нея и други специалисти и сътрудници.

Добре облечени джентълмени
Това е една много неформална фракция, която обаче присъства от самото начало. В първоначалния хаос масово се изкупуват артефакти чрез подставени лица директно от сталкерите в Бара. С установяването на корпоративния монопол и построяването на пълни заграждения около Зоната това става невъзможно, затова тези кръгове се ориентират към пазара на информация, като наемат талантливи сталкери и учени за добиването й.

Корпорацията
Корпорацията се грижи за доброто си име и финансовите си интереси, като спонсорира някои от другите фракции, очаквайки от тях определено поведение или конкретна услуга, и като директно наема за нещатни сътрудници някои от сталкерите, които влизат в Зоната. Публична тайна е, че от тях се изисква да слушат и донасят какво се говори, а също и понякога да извършват някои специални услуги.
3

Синдиката
Синдиката е организация на "корави" сталкери от старото поколение - доколкото изобщо са останали такива, в която далеч не всеки може да постъпи. Нейното предназначение е да защитава колективните интереси на сталкерите - особено по отношение на Корпорацията. Включително с неконвенционални средства, ако се наложи. Освен това Синдиката налага някои правила на взаимно зачитане и се опитва да бъде съдник и арбитър при инциденти между сталкери.
3

вероизповедание "Воля Господня"
Не са малко култовете, сектите и изповеданията, които се нарояват след появата на Зоните, като с възхитително въображение намират в тях ту пръст Божи, ту козни на Сатаната, ту някаква умопомрачителна комбинация от двете. Сектата "Воля Господня" обаче са единствените, които не само че гръмогласно проповядват от всяка възможна трибуна, ами и действително насърчават своите последователи да влизат в Зоната, за да търсят Спасителя. Те смятат, че за да може да настъпи Второто пришествие, човекът трябвало да премине през ада на земята, чието най-гнусно извержение било Зоната, и да доведе за ръка Сина божи.

Железния орден
Паравоенно формирование. Състои се от волнонаемни професионалисти, мнозинството от които са предсрочно пенсионирани след изпълнение на мисия на охрана на Зоната. Различни са мотивите им да се върнат обратно - от желание да увеличат доходите си по бързите способи на Зоната, през непукизма на мокрия, дето от дъжд се не бои, та до най-обикновеното наранено честолюбие. Каквито и да са те, Железният орден дава чувство за общност и възможност за взаимопомощ при условията на взаимно зачитане и спазване на Кодекс на честта.
1

движение "Деца на Земята"
Организация на крайно радикални природозащитници. От този вид, които наместо да прегръщат дървета, биха предпочели да ги минират. Дотам борбени идеалисти, които са готови да се набутат в самата Зона в опити да намерят начин за нейното унищожаване или поне за уличаване на Корпорацията в чудовищни престъпления срещу околната среда, екоравновесието и правата на мута... животните.

движение "Terra Nova"
Прогресивна младежка организация, която с почти наивен възторг посреща технологичните чудеса от Зоната. Според Terra Nova става въпрос за дългосрочна програма на чуждопланетен разум, която има за цел да подпомогне еволюцията на homo sapiens чрез предоставянето му на редица висши технологии, които той сам трябва да разпознае и овладее, за да може в кратки срокове да настигне технологично своя благодетел.
1

SavePharm United
Фармацевтична компания, заела се с нелеката задача да проучи всички възможни аспекти на Зоната и съпътстващите я явления. Наема екипи от специалисти във всякакви области от цял свят, без да се интересува дали работят към друга организация или не - важното е да са най-добрите в това, което правят, за да дадат шанс на човечеството срещу ужасяващите болестни състояния, причинени от Зоната. Поради съображения за сигурност и заради естеството на изследванията външни лица нямат достъп до лабораторията на компанията. Членовете са известни само на другите такива и им е наредено да не се разкриват пред външни лица, освен ако не е наистина неизбежно - мярка, наложена от факта, че работещите за компанията имат достъп до много данни и резултати от излседвания, които в неподходящи ръце биха били повече от опасни.
6

"RW World Security"
Елитен отряд от наемници със сериозни прегрешения срещу неблагодарното човечество.
Преследвани от закона в 14 държави, включително в нашата.
3

(...)
Организация по ваш избор. Ако опишете нейните цели, задачи и връзка със Зоната, вие ще бъдете записан като неин лидер и ще можете да привлечете привърженици.


ІІІ. Записване за играта

Директно в темата, чрез ЛС до мен, по скайп или по всеки друг начин, който ви е удобен.
Трябва да посочите следните неща:
- име на персонажа
- таланти
- фракция (и дали да се пази в тайна, или не) .
Имайте предвид, че записването ви ще бъде взето предвид и отразено в темата едва след заплащането на такса за участие (вж. основната тема).

Списък на записаните играчи
1. → [Хелън] о.з. майор Конакчиева - военен медик от Железния орден
2. → [Veldril] Питър Редстоун - скрит / няма да идва
3-4. → [Delta] и [Omega] - главни редактори на в. "Сталкерска правда"
5. → [Paperjack] Стефан - сапьор
6. → [Bogy Shashav] Чавдар "Чочо" Каракочев - командо
7. → [Dragony] - сталкер
8. → [Garga] - медик
9. → [Pistolero] - неизвестен
10. → [Мрак] - неизвестен
11. → [Плъх] - неизвестен
12. → [Ран] - неизвестен
13. → [Пацо] - командо
14. → [Хелскрийм] - сапьор
15. → [Буга] Бургай Богиев (Буга) - командо от "RW World Security"
16. → [Аери] - медик
17. → [Филт] - сталкер
18. → [Кико] - сапьор
19. → [Моро] - крадец
20. → [Дребния] - биохимик / няма да идва, на негово място → [Сайре] - хакер
21. → [Карас] Кевин Уознак - хакер
22. → [Жбу] Нацуме "Нао" Наотака - хакер
23. → [Страхо] Дедо - командо от "RW World Security"
24. → [Хиена] - командо
25. → [Демона] Хомгрот - неизвестен
26. → [Калоян] - медик
27. → [Сиана] - биохимик
28. → [Орин] Ло - биохимик
29. → [NogarKaz] - неизвестен
30. → [lady Marian] - физик
31. → [Арелам] Иван "Бомбаджията" - сапьор от Terra Nova
32. → [Каге] - неизвестен
33. → [Гил Галад] Феб - сталкер от Железния орден
34. → [Гаш] - сталкер
35. → [Мелиндор] Мина Стратсфорд - биохимик
36. → [ВелдриН] - неизвестен
37. → [Аменор] - сталкер
38. → [Зератул] - сталкер
39. → [Кривокракия] Никита Михалков - сталкер
40. → [Хадес] - сталкер
41. → [Гул] - физик
42. → [Станислав] - сталкер от Синдиката
43. → [Trooper] Пётр Панов - физик
44. → [Vallez] Игор Медведев - командо от "RW World Security"
45. → [Ивайло] Джаба - сталкер
46. → [Ангел] Шрек - бияч
47. → [Хамелеона] - сталкер
48. → [Ози] Балтабек (Актау) Асланов - мутант
49. → [Генчо] - бияч
50. → [GraHaz] - сталкер от Синдиката

Фотографи:
→ Dreary
→ Мерлина
« Последна редакция: 23 Октомври, 2010, 00:03:59 am от gadina_prokleta »
       

Mayvena

 • Публикации: 395
 • Liked: 156
 • Paladin tank in the field!
  • Профил
  • Моят блог
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #1 -: 28 Септември, 2010, 10:47:25 am »
Джеймс Уиндчейсър - командос от Железния орден. Дългогодишен наемник, участвал в почти всеки военен конфликт по света през последните 10 години.

Бускадор

 • Administrator
 • **
 • Публикации: 1380
 • Liked: 242
 • Хайдутин на свободна практика
  • Профил
  • Ларп работи
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #2 -: 28 Септември, 2010, 11:46:37 am »
Като човек преживял първия ларп без да умре ще си продължа със стария персонаж.  :P

Ахъм - Командос
Чавдар "Чочо" Каракочев - станал известен след уволнението си под прякор "Старшинката"(старият му прякор "Ново двайсе" излезе от употреба тъй като много малко хора знаеха какво значи) беше една от (все още) живите легенди на Зоната и може би най-стария човек, който не само е влизал, ами е и излизал оттам при това на собствен ход. Останал стар ерген, тъй като никоя нормална мома не би рискувала децата и да са изродчета, малко след като чукна петдесеттака(на първия ларп е бил на към двайсе а този е 30 години по-късно), Каракочев взе окончателно решение - трябваше да се върне там където всичко започна - в Зоната. Въпреки натрупалите се годинки, той все още умееше да борави с оръжието с механичната точност на навици, които не се забравят. Познаваше всичките останали сталкери ветерани по малко име, въпреки че надали щяха да се зарадват да чуят гласа от който пълнеха гащите всеки път когато се опитваха пролазят под бодливата тел на Кордона. Но най вече - беше влизал в Зоната и се беше върнал оттам жив и (поне на външен вид) здрав -познаваше както нетрайният й характер, така и един куп хитринки за оцеляване вътре. 


Така - аз сериозно ще гледам кой се е писал сталкер ветеран и ще се познавам и с майор Конакчиева още от преди началото на ларпа. Cuz I'm a nasty old fart.  8)

http://drunkethics.blogspot.com/
http://basiclarp.blogspot.com/

Though mortal men have little life beside the span of the Elves, they would rather spend it in battle then fly or submit... though Morgoth slay the doer he cannot make the deed not have been.

Lt. Hellen Frost

 • Диктатор
 • *
 • Публикации: 2285
 • Liked: 1000
  • Профил
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #3 -: 28 Септември, 2010, 11:52:56 am »
о.з. майор...

Бускадор

 • Administrator
 • **
 • Публикации: 1380
 • Liked: 242
 • Хайдутин на свободна практика
  • Профил
  • Ларп работи
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #4 -: 28 Септември, 2010, 12:21:19 pm »
о.з. майор...

е за новобранците дето не могат да различат артефакт от аномалия и после ще трябва да се наема с тежката задача да им обирам труповете. Било е "другарко майор" и ще си остане "другарко майор"  8)

http://drunkethics.blogspot.com/
http://basiclarp.blogspot.com/

Though mortal men have little life beside the span of the Elves, they would rather spend it in battle then fly or submit... though Morgoth slay the doer he cannot make the deed not have been.

Aerie

 • Публикации: 1397
 • Liked: 278
 • Грешка на източното пекарско изкуство
  • Профил
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #5 -: 28 Септември, 2010, 21:16:47 pm »
Ъм, както Варг много предвидливо ми обърна внимание - вземете впредвид разликата в годините между 1вата и 2рата част - общо взето героя ви от 1вия ще е доста поодъртял, освен ако не го е прихванала някоя особена аномалия  :P


Бускадор

 • Administrator
 • **
 • Публикации: 1380
 • Liked: 242
 • Хайдутин на свободна практика
  • Профил
  • Ларп работи
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #6 -: 28 Септември, 2010, 21:17:47 pm »
Ъм, както Варг много предвидливо ми обърна внимание - вземете впредвид разликата в годините между 1вата и 2рата част - общо взето героя ви от 1вия ще е доста поодъртял, освен ако не го е прихванала някоя особена аномалия  :P

Ми аз съм го отбелязал - бил е на към двайсе, сега е на 50 и нещо.

http://drunkethics.blogspot.com/
http://basiclarp.blogspot.com/

Though mortal men have little life beside the span of the Elves, they would rather spend it in battle then fly or submit... though Morgoth slay the doer he cannot make the deed not have been.

Гун'арр

 • Публикации: 122
 • Liked: 3
  • Профил
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #7 -: 29 Септември, 2010, 20:47:36 pm »
Codename : G.h.o.s.t.
Шпионин от G-corporation.
Всякаква друга информация липсва.
Изчезнал мистериозно преди около 10 години.

gadina_prokleta

 • Moderator
 • Публикации: 2553
 • Liked: 438
 • светъл елф
  • Профил
  • Bright Future
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #8 -: 08 Октомври, 2010, 10:06:29 am »
Утре, събота, 9.10.1010 г., има среща за записване и обсъждане на роли и за даване на пари за Сталкерския ларп.
Срещата е от 17.00 часа на Патки в Борисова градина (София), при металните пейки с металните закачалести работи отгоре (срещу детската площадка, от другата страна на езерцето).
Телефонът ми е 0896 386 293.
       

gadina_prokleta

 • Moderator
 • Публикации: 2553
 • Liked: 438
 • светъл елф
  • Профил
  • Bright Future
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #9 -: 09 Октомври, 2010, 18:20:08 pm »
Добавя се нова фракция:

SavePharm United
Фармацевтична компания, заела се с нелеката задача да проучи всички възможни аспекти на Зоната и съпътстващите я явления. Наема екипи от специалисти във всякакви области от цял свят, без да се интересува дали работят към друга организация или не - важното е да са най-добрите в това, което правят, за да дадат шанс на човечеството срещу ужасяващите болестни състояния, причинени от Зоната. Поради съображения за сигурност и заради естеството на изследванията външни лица нямат достъп до лабораторията на компанията. Членовете са известни само на другите такива и им е наредено да не се разкриват пред външни лица, освен ако не е наистина неизбежно - мярка, наложена от факта, че работещите за компанията имат достъп до много данни и резултати от излседвания, които в неподходящи ръце биха били повече от опасни.

« Последна редакция: 09 Октомври, 2010, 20:46:02 pm от gadina_prokleta »
       

GraHaz

 • Принцът на крадците
 • *******
 • Публикации: 3405
 • Liked: 415
 • Khaaaaaaaaan!!!
  • Профил
  • Van Lalov
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #10 -: 09 Октомври, 2010, 19:42:04 pm »
Не трябва ли да е SavePHarm? Имам предвид не е като да са безопасна ферма, нали?
Here I sit, brokenhearted,
Came to shit but only farted...
Грахаз ме удари по носа!

gadina_prokleta

 • Moderator
 • Публикации: 2553
 • Liked: 438
 • светъл елф
  • Профил
  • Bright Future
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #11 -: 09 Октомври, 2010, 20:43:56 pm »
Знаех си, че има нещо гнило в тия!
Така ми го спуснаха като текст, оправих туй-ону на български, но хич не съобразих английския : ))
       

Бускадор

 • Administrator
 • **
 • Публикации: 1380
 • Liked: 242
 • Хайдутин на свободна практика
  • Профил
  • Ларп работи
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #12 -: 10 Октомври, 2010, 11:49:28 am »
едит
« Последна редакция: 10 Октомври, 2010, 13:08:23 pm от bogy shashav »

http://drunkethics.blogspot.com/
http://basiclarp.blogspot.com/

Though mortal men have little life beside the span of the Elves, they would rather spend it in battle then fly or submit... though Morgoth slay the doer he cannot make the deed not have been.

Jbu

 • Публикации: 3
 • Liked: 0
  • Профил
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #13 -: 10 Октомври, 2010, 12:28:52 pm »
Нацуме Наотака по прякор Нао.
Всяка друга информация - неизвестна.

Orin

 • Вестител
 • Публикации: 270
 • Liked: 157
 • Si mi wer ir wux jalla zhaan mojka de
  • Профил
Re:Сталкерски ларп - РОЛИ И ЗАПИСВАНЕ
« Отговор #14 -: 10 Октомври, 2010, 17:18:35 pm »
Ло - наскоро пръкнал се сталкер. Носят се слухове, че е работил за корпорацията като Биохимик. В момента не работи за никоя фракция.
So you’re a necromancer! No wonder you make me feel so alive.

I may not be a zombie, but I’m still really into your brain.

If you went on a date with me, I’d be so happy I could die. Which wouldn’t even be a problem!

You don’t have to raise me from the dead to make me want to follow you