0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Грахаз ме удари по носа!
А на водачите не им пука за самочувствието на подчинените им.Тяхната работа не е да се грижат за самочувствието на подопечните си, а да ги водят към победа. Как ще ги водят решават самите те.Ако визираш определен клан кажи кой, ако не, не отправяй нападки така във въздуха, защото ще се започне поредната безконечна дискусия, на която мястото й не е тук...
Няма да повтарям нещата за честната игра и така нататък, но искам да отбележа че освен като най-нов нашият клан е и най-млад в смисъл - средна възраст на играчите - 15-16 г ... + 2 месеца подготовка ... - не може да очаквате чудеса от това ... Всички видяхме какво могат "Дуло" но (сега дано не се обидят) сборът от годините на 6-7 техни играчи е колкоко сборът години на цения ни клан! ... всеки и бил дете и не можете да искате особено много от тях.И още едно мое лично впечатление - в света на ЛАРП - повечето са доблестни и достойни хора ... но за съжаление в реалния свят тези хора се ослушваха когато трябваше да си почистят поляната около огъня и да си качат металните пейки на място... (при молба за помощ да качим пейките получих отговор - "сори ма ще ми се намокри якето" или просто се правиха че не чуват - коментара запазвам за себе си) единствено ХЕЛЕН (шапка й свалям, доказа че човек на място) беше сред почистващите освен хората от нашия клан....Ненужно е да споменавам че 70% от боклуците не бяха направени от хора от нашия клан ....Та след като видях как най-малките от нашия клан на по 13-14 събират боклуците на "великите" батковци в дъжда се убедих, че красивата броня и меч не правят човека ... не само в измисления свят на ЛАРП, но и в реалния. Така че се надявам другият път когато отидем на Ларп да няма неуважение към планината и хората играещи рицари и благородници, да не се оказват боклуци в реалността.
мене още ме боли врата от ресторанта....предполагам повечето също...колко коси се размятаха....ето точно там в ресторанта...на всички им беше мн яко. Преживяването да видиш толкова хора да размятат глави заедно с теб е неповторимо както и накрая като направихме голямата прегръдка и поздрава с ръцете ей това трябва да помним. И както кахте лошите неща се забравят хубавите се помнят!!