ЛАРП

22 Юли, 2018, 23:42:55 pm
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Профил на Аstrid » Покажи участието » Публикации

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Аstrid

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
Край огъня / Re: "Ако бяхте божество ..."
« -: 10 Октомври, 2016, 10:53:57 am »
На мързела :D Или на лакомията.

2
Не мислех да се включвам по какъвто и да било начин в темата, но споменаването на Седемте хълма ме тригърна, тъй като спях всяка вечер във въпросният лагер миналата година и съм виждала дъската, следователно ще се обадя.

Седемте хълма си отбелязваха фраговете като цяло, не спрямо един човек и в това е доста голямата разлика между двете.

3
The FOG / ДС 2016 / Отзиви и коментари
« -: 08 Август, 2016, 15:34:32 pm »
Първо, благодаря на Хелън и Жоро за прекрасното събитие, което организираха. Благодаря и на всички останали, които са се занимавали по някакъв начин с организацията и осъществяването на този ларп. И на всички, които присъстваха, защото беше много хубаво да си играем заедно.

Благодаря на Седемте Хълма, без които играта ми нямаше да е толкова пълноценна и приятна.
Страхотни сте, момчета и момичета, за мен е чест и удоволствие да играя с вас!

По-късно като спра да бъда зомби  ще кажа още работи, а за сега само:

Айде пак!

4
Мда... Имах нещастието да ти видя мнението, Дракония.

Извинявай, мацка, кога си направи приемлив инвентар, кога започна да критикуваш този на другите?
 Гледам, гледам, но не виждам твоят да е по-добър с нещо от този на средностатистически новак в България. А има новаци, които си правят страшни костюми, брони и оръжия. И най-важното - идват на ларп.
Постът ти отвсякъде си реве за хейт и храна, защото изглежда като да се правиш на интересна. "А пък в Германия..." Някак не мога да приема на сериозно някой, който не е идвал на един национален ларп в България да ми сравнява нашите игри с тези там и чак да стига до изводи, че тук не струват. Точно обратното е, с всяка година стават все по-добри и по-добри.

Мерси за рекламата все пак и се надявам да ти е много яко в  Германия.

5
Почувствах се готова да напиша отзив, so...

Като за начало искам да се извиня за хапливите забележки и подмятания, които вероятно дойдоха вповече. Бях под напрежение и изнервена for reasons, но това не ме оправдава. Радвам се, че никой не ме наби.


Хиляди благодарности на Хелън и Зератул, задето за пореден път организираха страхотен ларп, на който не можаха много да играят. Обичам ви.

Браво на блатното чудовище, върколаците и другите гадини. Деяне, благодаря за забавната смърт. Омномномном.

Стигнах до извода, че не мога цял ден да стоя под шатра и да се правя преди всичко на бюро информация, така че некст тайм мисля знахарите да си ме намират както преди за карти и въпроси - по терена. А аз ще правя куестове. Ама няма да ходя до водопада, че нещо много псуване се изсипа по него.

До всички, които викат "Кор за империята" и се наричат СЪПРОТИВА. Това не е съпротива, а чист дебилизъм, ще ме прощавате. Когато съпротивата пишеше "к*р за империята" с моркови в снега, вие дори не сте знаели, че съществува такова нещо като империя. Айде малко по-сериозно. Айде хората, които си знаят само "... за империята" и да рисуват пишчици, да не се наричат Съпротива...
6
Юлски ларп по ДС / Re: Отзиви
« -: 07 Юли, 2015, 22:04:50 pm »
Това беше една прекрасна, прекрасна игра и си прекарах повече от чудесно.
Хиляди благодарности на Зератул и Хелън, задето отново организираха чуден ларп и даже успяха да поиграят малко. Обичам ви и се гордея с вас.

Много се радвам, че клан Дуло се завърна в ДС и ми беше приятно да интерактвам с тях. Надявам се от сега нататък да се засичаме по-често в игра.
Това горното важи и за Нолдор.
Седмохълмци/Тъмната гвардия разцепиха тотално с отвратителното си поведение. Тук искам да вметна, че Любо и Коцето са най-яките кръчмари, което те вероятно вече си знаят.
Освен това си имам плакат с автограф от ярл Зигфрид, which is nice.

Магическата академия дори под малка шатра работи повече от отлично. Евалата на Марто, Орин и другите магистри. Аз лично нямах много време да се навъртам нататък, но чувам само хубави неща.

Благодарение на Енигма (и Фейз, разбира се) вече си имам звезда с моето име на небето.

Енея в ролята на банкер беше зашеметяваща и винаги насреща. Съжалявам, че не можахме да общуваме повечко ингейм, но и това ще го поправим.

Благодаря на Свилен и Венци, че обикаляха с мен и ми пазеха задника, докато се лутах като муха без глава, както винаги. И на Деси и Дима. И на четиримата като цяло, задето сто пъти ходихме да търсим индийско орехче в шубраците без резултат.

Благодаря на всички, с които разговарях, разменях съставки, ядох и пих. Партито в събота беше... зашеметяващо. Буквално. Да не кажа заSHAMEтяващо на моменти. :D

Абе, всички бяхте страхотни, разбирате ли и почти нямам от какво да се оплача. Само и аз да кажа за алкохола... Не е яко да се прекалява, това всички го знаем и е доста грозно и тъжно, погледнато отстрани.


*пее си*
Кой тури мустака
на Зигфрид на плаката?


7
А, да, влизането по палатките е абсурд. Ако ми влезе някой в палатката, докато съм вътре да ме ограбва или убива после ще трябва да си събира и зъбите от нея. Затова не държа ингейм неща вътре, улеснявам ограбването и за мен и за крадците (ако си ги намерят, де). По принцип и аз мисля, че е добре да са си чисто офгейм,  ако на някой му е толкова зор да ми връзва червена лентичка - да дерзае, ама без да ме буди. Освен ако не е вече сутрин. И не ми носи кафе и закуска.  ;D

8
Или да напишат *трибуквена неприлична думичка* и да си ходят?  :D
Това с бялата лента не е лоша идея.

9
Не знам, Фей, явно сме били на различни ларпове.  ;) Аз видях много роулплей, съжалявам ако ти не си. 

10
Чаша... или канче. Бежово или светло оранжево, с един житен клас и някакви цветоподобни нещица отпред. Ако на някой му говори нещо изобщо...  :D Намерено горе на паркинга.

11
Фалстад - Достатъчно.

Фей, изкарай мненията, наложени ти от други хора и направи услуга на всички и през септември не идвай. Ако дефиницията ти за роулплей е да седиш на едно място чалмосана и да се чудиш кво да правиш, щото не можеш да си намериш работа... you`re gonna have a bad time и може би ларпът не е твоето нещо, както и на много други хора.

12
Значи аз първо искам да благодаря (отново) на Хелън и Зератул, задето организираха този страхотен ларп.
Второ искам да благодаря на Хаоса, щото ако не бяха тия хора, вероятно щях да съм спряла да се занимавам с ларп. Хубаво е да знаеш, че винаги можеш да си направиш филма с някой, дори когато филм реално може и да няма, примерно.

Русото Изкушение и неговия телохранител - разбихте, бе.  Евала. :bow:
Огненото шоу и песните също бяха много яки. Браво на Армандо и хората му, другия път пак, надявам се.
 Аз лично през цялото време с много малки изключения си бях ингейм на терена и си ми беше супер и това, че някакви хора са превключвали не успя да ми счупи играта.

Парите... Кога сме имали толкова хубави пари? С кеф да си ги подрънкваш в кесията.

Честно казано изобщо не ми се връщаше в София... Отидох да си направя кефа, направих си го, останах доволна и се върнах. В сравнение с други пъти имам доста малко оплаквания и много яки неща за разказване.

А, Фей, теб съм те мяркала само в кръчмата и от това съдя, че не си видяла особено много от ларпа.


ПП. Ели, ние се напивахме ингейм.

13
Летен ЛАРП по Драконовия свят / Отзиви
« -: 06 Юли, 2014, 20:46:34 pm »
Айде, пейте. Аз ще пиша след малко като се освестя.  :D

14
Кланов ларп 2013 г. / Re: Отзиви
« -: 09 Септември, 2013, 17:24:21 pm »
Искам да кажа, че на мен този ларп страшно  ми хареса. Имаше страшно много неща за правене, макар че този път нямаше "отидете да убиете нещо-си, сбийте се за него с други хора и тн ". Аз си прекарах чудесно с клана и с разни хора, които решиха да правят мизерии и в крайна сметка се получи супер яко.  :) Иначе бях убедена, че някой все ще замрънка, че нямало никви куестове (нищо, че като има, мрънкат, задето има), ама точно поради тази причина това не ме ядосва. Аз си направих кефа, който не се е опитал може само да съжалява.

15
В кратце...
Благодаря на хората, които дойдоха, играха и се забавляваха, въпреки проблемите и счупванията. Задето търчаха през дървета, храсталаци и треви до кръста, въпреки жегата и кофти терена без да опяват и да се тръшкат. Заради добрия роулплей и всичко останало.
Стана ми драго.
Благодаря.

Страници: [1] 2 3 ... 8