ЛАРП

22 Юли, 2018, 06:47:22 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Профил на Дребния » Покажи участието » Публикации

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Дребния

Страници: [1] 2 3 ... 18
1
Боги, Разбира се че ще споделя  :drunk: Пиринско предпочитам.

3
Моля да се изтрие спама!

4
Секция за нови играчи / Re: Представете се!
« -: 15 Декември, 2017, 14:50:58 pm »
Моля да се изтрие неразбираемият спам!

5
Дискусии - брони / Кожени изделия
« -: 07 Декември, 2017, 12:33:47 pm »
Привет,

Ако имате нужда от изработка на кожени изделия, брони, чанти, аксесоари по поръчка - във форума има кожари, които работят на високо ниво и приемат поръчки на добри цени. Можете да пишете тук за проекта, които искате да реализирате.

Поздрави!

6
Дискусии - брони / Re: Изработка на ризница
« -: 07 Декември, 2017, 12:25:13 pm »
   На такъв диаметър ( 7,5мм) ризницата ще стане много гъста и тежка и 10 кг няма да са достатъчни.

   Предлагам ти да си направиш примерно койф и други неща, а от друга тел, на 10мм диам. да си изплетеш ризница. Сега може да те домързи да правиш всичко отначало, но след като я приключиш, ще си благодарен, че не си направил с 7,5 мм.
   Казвам ти го от позицията на 2м - 100кг човек, който 10 или 20 кг не ми правят впечатление.

   Ако искаш съвет, пиши ми на лично.

   Поздравления за инициативата и успех с начинанието!

7
Школа на войната / Пътят на Боздугана
« -: 07 Декември, 2017, 11:55:21 am »
Пътят на Боздугана


Трудно е да се определи това оръжие! Още по-трудно да се овладее ! Най-трудно е да го накараш да ти служи!

Колко хора сте видели да боравят с такова ? Едва ли са много...
А колко от тях продължават да го използват ? Още по-малко? 
И колко ефективен е Боздугана, ако е в опитни ръце? Безгранично ефективен ...

Не казвам, че ще ви направя Майстори в тази сфера - аз самия имам да уча много повече, отколкото съм научил.
Казвам, че мога да ви предам моите знания така, че да ме надминете; да бъдете безопасни за себе си и тези около вас; да имате едно надеждно и здраво оръжие; да бъдете ефективни на бойното поле!

За да се овладее едно оръжие, трябва практика. За да се овладее Боздуган, трябва отдаденост, координация, търпение, твърдоглавие (буквално) и желание.
Притежавате ли тези качества - мога да ви науча!При интерес да опитате, пишете ми на лично. Тренировките се провеждат успоредно с Ларп тренировки София. Изискванията към обучаващите се е да се възползват от знанието ми за направата на качествено и безопасно оръжие; да се вслушват и изпълняват съветите ми и да отделят нужното време по време на тренировка, за да усвоят оръжието си.

Без да са минали и минимално обучение, хора няма да бъдат допускани с такива оръжия. За тези, които не са позиционирани в София, а имат желание да тестват, моля да се свържат с мен!

8
Секция за нови играчи / Re: Представете се!
« -: 06 Декември, 2017, 10:23:15 am »
Привет,

Продължавайте да се вписвате ида представяте себе си в темата! Който трябва, я вижда. Допълнително във форума можете да намерите много и много полезна информация за вашите първи стъпки в това прекрасно хоби!

Поздрави

9
Кланове / Re: Клан Източен Вятър
« -: 04 Декември, 2017, 15:30:47 pm »
Темата е актуализирана!

10
София / Re: Тренировки в София
« -: 04 Декември, 2017, 07:59:30 am »
 Времето захладня и сняг заваля! Закриваме заниманията на открито за годината! Ако има сухо, студено време - ще се разбираме в групата във ФБ.

Поздрави!

11
Привет и от Др.Инж. П.Славов

От няколко игри развивам героя си и много се радвам, че вече е станал достатъчно разпознаваем ^^

На тази игра играх така, както си представях начетен учен, пътувал във времето, докоснал се до бъдещето и до миналото и имащ възможността да промени хода на събитията.

Разпространих теориите си сред Сталкери, Институт, Кордон и единодушно се възприеха и заедно се опитахме да предотвратим черното бъдеще, което ни очаква.

Терена ми хареса, въпреки че не съм обикалял за аномалии и съответно относно проблемите, посочени в него не съм ги видял. Това че имаше разстояние между Бар и Институт ми беше изключителен фактор за повишаването на филма - ескорти на MVP, засади. Това си беше моя Път на Коприната.
Успях да реализирам контакт с много играчи, които реално не познавам, което е супер ценно и приятно за мен. Хареса ми и че масовото число хора бяха с правилна настройка за играта и с не лоши познания върху правилата.

Минус може би ми беше това, че частни мутанти не бяха достатъчно добре инструктиране какво може и не може да се прави, следователно ставаха прекалено ОП. Но това лесно ще се поправи за следваща игра.

Към Кордона, може би трябва да се помисли в насока, как да се разнообрази повече играта на хората там, че вече стана нормално да издават багажа от скука към 0200 - 0300.

Като заключение: Играта беше страхотна (малко ми е един път на година)! Нямах абсолютно никакви проблеми, с абсолютно нищо. Играта и играчите ми дадоха възможност да играя точно както искам. Терминал трябва малко по-добре да се направи с кодовете, че над 20 % от тях дефектираха. Иначе похвално добре беше направен. Може и някой допълнителен куест да се хвърли тук-там.

Поздрави!

12
Привет Zork,

Голяма част от клан Източен вятър сме от Добрич, но в последвствие се изместихме масово в София. От както се преместихме, нямаме следимост за развитието на хобито в града. Ако искаш, можеш да ме намериш във ФБ и да ти асистирам с повече информация и помощ: Павел Славов.

Поздрави,
Богом   :cheers:

13
Пловдив / Re: Тренировки в Пловдив
« -: 08 Юни, 2017, 08:52:06 am »
За това и повечето кланове имат пробни периоди, в които тестват уменията на играча, но и стиковането му с останалите от групата.

За твое улеснение, просто се завърти на няколко ларпа без клан, тренирай без клан (само на общи тренировки), стани наемник на някой клан по време на игра и прецени за себе си дали ти допада стила им на игра. Те, от своя страна ще преценят дали ти им допадаш и дали да ти предложат кандидатура.

Не са сложни нещата, но не бързай да се обвързваш с някой, който може и да не ти допадне и да ти развали изживяването. Изключително важно за доброто прекарване е да е споделено с подходящите хора  :friends: .

14
 По последна информация от съответния сайт кожа.bg растително дъбовия бланк е 80 лв кв.м.

15
   Привет другари,

   Пусната е фалшива информация към вас!

   " Група "Хищници" от бъдещето и мнозина учени от Института положиха огромни усилия за доразработването на Проект 101 като устойчива връзка между паралелни вселени, но за съжаление технологичното предизвикателство се оказа твърде голямо (63% изпълнен). - https://sites.google.com/site/zonetales/8 "

   "Проект 101" не е завършен по единствената причина, че нямаме желание да даваме възможност за връщането на нови Жътвари! Причината проекта да е зареден до 63% , е че вече го бяхме стартирали докато разберем, че този проект не е в интерес на човечеството (#NeMoemSeZaprem #MnogoKodove).

   След преустановяване на приоритетите ни, изготвихме лек и ваксина за Мутагенната чума съвместно с многоуважаемите колеги от Института!

   Поздрави,
   Д-р Инж. П.Славов

Страници: [1] 2 3 ... 18