ЛАРП

28 Май, 2018, 09:59:26 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Профил на Бранимир » Покажи участието » Liked Posts

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Бранимир

Страници: [1]
1
Зимен ларп по ДС 2016 / Re: Oтзиви !?
« -: 07 Януари, 2017, 08:44:47 am »
Привет на Всички и пъвро - благодаря за изживяването.
Поздравления и благодарности на организаторите - подготовката на терена в тези условия сигурно са били особено кофти.
Поздравления и за това, че (доколкото разбирам) сте опитали нещо ново и различно - изисква си се кураж и опит да направи човек нещо такова, оценява се сис сигурност :)

Нов съм и не мога да кажа дали и колко е по-добър от преди или да претендирам че знам кое как е трябвало да се направи.
Хареса ми че беше наситено с действие, имаше какво да се прави във всеки един момент, ситуацията имаше мегдан и за РП и за битки.
Страхотно беше че имахме възможност да се натоварим и физически - с преходите до кристалите ако се бърза, заради което и мисля че успяхме да съберем 3- и психически-с охраната на факлите и патрулите(от 8 до 3 ни се събра максимум час и половина вътре).

Все пак ми се иска да беше направена по-добре(или по-достъпна) информацията. Малко повече fluff - какви са тези кристали, какви са тези waypoint-ове, какво става на тях. Малко повече яснота(липса на конфликт в инфото, което ни се дава offgame) - ако се предполага това да са свръхестествени същества, които стават невидими, прокълнават те, прерязват ти гърлото и са изключително трудни да ги убиеш и да се защитиш от тях(на практика не разбрах подобен начин освен зелените кристали накрая) не е ли RP-реакцията страх и желание да ги убием/прогоним?(поне за повечето хора) и от тази гледна точка как се предполага да си взаимодействаме с тях?
Мисля, че тези неща могат да се подобрят сравнително лесно с брифингите - можеше да се каже повече и на обедния и на вечерния, ingame.

п.с. - след зимния на Върховръх и факлите през нощта сега зимните условия в страната са ни "meh" :D

поздрави
и
до следващия път :)


2
Тренировки / Тренировки Стара Загора
« -: 13 Септември, 2016, 17:07:12 pm »
Здрасти на вскички!
Тренировки в Стара Загора има от известно време(началото на 2016)
Събираме се всяка седмица на стадиона(най-горния, който е отворен за обществено ползване/или поне пистата/). Час и ден уточняваме според свободното време на членовете ни.Който има мерак да дойде - добре е дошъл!Информация можете да намерите на facebook страницата ни -
https://www.facebook.com/The-Ferrum-Gazette-LARP-in-Stara-Zagora-744922108994408/
Препоръчително е все пак да звънне един телефон(0883 411 360 - Камен,аз) за да го имаме предвид и да се потвърдим за всеки случай.
Ако пък има повече души може да се разберем с вас и за друг ден и час, само да имаме достатъчно предизвестие :)

поздрави
и
до скорошно виждане!

3
The FOG / ДС 2016 / Re: Отзиви и коментари
« -: 12 Август, 2016, 10:45:46 am »
Здравейте!
съвсем нов съм но искам да кажа няколко неща и аз :)

Първо и най-важно - Благодаря!
На организаторите за времето и усилията и нервите, които неминуемо са хвърлили. Който се е занимавал с нещо подобно знае колко адски много коства да измислиш нещо, да го комуникираш с другите, да се вземе обратна връзка и да отработите чепатите точки, че и да го приложите. Разбира се винаги има усложнения, предвидени и непредвидени и ето още зор и по време на самата игра, който на всичко отгоре (предполагам) съвсем те вади от РП. Благодаря че сте се нагърбили и че успяхте да се справите
На Дуло, че ни дадоха възможност да покажем на какво сме способни и да усетим напълно какво е да си част от фракция(обсъжданията, решенията действията на които станахме свидетели),че ни поведохте и то само към победи(поне докато ние бяхме там-18ч.). Защитата на лагера ви беше един път - организацята на хората,командването; специални адмирации за Севар(мисля че не бъркам) и другия пич който ни командваше впоследствие отпред(така и не запомних лице и име в цялата какофония).
На Сребротрън - че поседнаха с нас край огъня след тържеството и си спретнахме съвсем прилична РП-раздумка, докато червеноокото нещо бродеше наоколо.
На Нолдор за гостоприемството, на Източен Вятър за чумата, на участниците в турнира за нагледните демонстрации и поучителния бой който изядох, на съдържателя на кръчмата за уникалния чай, на най-автентичния продавач на семки разбира се, на Орин, когото вдигнахме от масата за weapon check, на Школата на войната за съветите.....и на много много, даже всички други. Без вас нямаше да е същото, а ми хареса адски много.
Второ - обощение и наблюдение като страничен наблюдател(човек, който малко или много не е въвлечен в съществуващите спорове, тези и антитези и т.н.)
За времето, в което присъствахме (петък и събота) всичко си беше на мястото, всичко беше ок. Дори като абсолютен новак имах какво да правя, къде да ходя, с кого да говоря. Цялата работа според мен е въпрос на желание и инициатива, защото възможности има. А ако някой е от толкова време в ЛАРПА и са му еднакви съюзите и участниците в тях - защо не създаде нов(клан,съюз,подкланова структура), с концепцията която той иска? За мен беше очарователна свободата която дава този сетинг, дано се запази.
Извинявам се ако на някого съм подхлъзнал РП или не съм отреагирал на удар, уча се още - (надявам се)следващия път ще съм по-добре.

до нови срещи
и
със здраве
/п.с. аз съм единия от 2мата новаци на Ферумгард/

Страници: [1]