ЛАРП

28 Май, 2018, 09:50:09 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Профил на Fernando » Покажи участието » Liked Posts

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Fernando

Страници: [1]
1
До 10 на сто ще бъде лихвата на студентските кредити, съобщи Пресцентъра на СБС след заседанието на кабинета, на което гласува гаранции за студентското кредитиране.
Към момента са изтеглени твърде малко кредити. Сумите, които студентите могат да изтеглят, са до 100 сребърни монети, или 10 златни.  За таксите за обучение и до 500 сребърни монети за издръжка. Изплащането на кредитите става след завършване на специалността в Магическата академия, или Научния Институт „Енигма”. Към момента само СБС има договор с империята за отпускането на студентски кредити. На заседанието си министрите са отпуснали десетки дракони за трансфери към университети и академии, като средствата ще бъдат насочени основно към инженерните и магьосниците и изследователите специалности.

Можете да проверите цените на Магическата академия - обучение и услуги.

3
Банката на Град Варна има удоволствието да ви уведоми, че след официална покана от страна на Имперския Съвет и с оглед на безопасността на служителите си, Управителният Съвет взе решение да премести седалището и офисите си в град София.

Поради технически причини, съпътстващи любезната покана на ИС, през следващата една седмица всички банкови транзакции са запорирани. В месеците, последващи това решение, са възможни чести технически проблеми с осъществяването на преводи и съживявания, поради необходимостта активите и документацията на банката да бъдат успешно транспортирани от нейните служители от Варна в София.

Извиняваме се предварително за причинените неудобства и напомняме, че това се прави в името на по-качественото обслужване на нашите лоялни клиенти в бъдеще. Всички досегашни влогове, сметки и инвестиции са надлежно защитени и обезпечени с активите на Империята. При оплаквания и технически проблеми, не се колебайте да се обръщате към лорд Ферос, който изпитва изключителна лична загриженост за всеки един поданик на Първа Балканска Империя.

Да живее Империята!

4
         С радост бихме искали да ви уведомим, че бе взето решение да стартира кампания по откриване на лични банкови сметки за клиенти на Банката. Решението бе дълъг и сложен процес, но резултатът ще бъде улеснение за всички потребители.  Създадохме бланкова форма, по която можете да въведете личните си данни, на базата на които ние ще открием вашата сметка, която можете да следите от всеки край на света. Винаги ще имате бърз и лесен достъп до личните си финанси и ще можете да следите баланса на своите сметки, кредити и депозити,както и други услуги предлагани от нас.
          С този проект ние повишаваме сигурността и надеждността на средства ви, вложенията ви и цялостния труд положен по спестяванията ви. Надяваме се да одобрите проекта и да се възползвате максимално бързо. В знак на загриженост и отговорност към клиентите си, ние ви предлагаме безплатно услугата по откриване на сметка до началото на идния месец (01.09.2014). Всички активи, пасиви и капитали към този момент се прехвърлят към новите, вече създадени и бъдещите сметки, като гарантираме, че няма промени дори и в една медна монета към ничия сметка.
          Сметките касаещи гилдии, организации, кланове и държави ще бъдат достъпни само и единствено до лидерите на съответните. Те от своя страна, могат да упълномощят (след попълване на декларация и пълномощно, по формуляр на банката) други лица, като съответно да им бъдат дадени права с различен достъп. За достъп до тези сметки, трябва да се свържете ЛИЧНО със служител на БСГВ от многобройните ни клонове, който ще ви осигури достъп.


Страници: [1]