ЛАРП

23 Юли, 2018, 00:12:17 am
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

ЛАРП България - НОВИНИ

ЛАРП » Профил на Дребния » Покажи участието » Liked Posts

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Дребния

Страници: [1]
1
Дискусии - брони / Кожени изделия
« -: 07 Декември, 2017, 12:33:47 pm »
Привет,

Ако имате нужда от изработка на кожени изделия, брони, чанти, аксесоари по поръчка - във форума има кожари, които работят на високо ниво и приемат поръчки на добри цени. Можете да пишете тук за проекта, които искате да реализирате.

Поздрави!

2
Школа на войната / Пътят на Боздугана
« -: 07 Декември, 2017, 11:55:21 am »
Пътят на Боздугана


Трудно е да се определи това оръжие! Още по-трудно да се овладее ! Най-трудно е да го накараш да ти служи!

Колко хора сте видели да боравят с такова ? Едва ли са много...
А колко от тях продължават да го използват ? Още по-малко? 
И колко ефективен е Боздугана, ако е в опитни ръце? Безгранично ефективен ...

Не казвам, че ще ви направя Майстори в тази сфера - аз самия имам да уча много повече, отколкото съм научил.
Казвам, че мога да ви предам моите знания така, че да ме надминете; да бъдете безопасни за себе си и тези около вас; да имате едно надеждно и здраво оръжие; да бъдете ефективни на бойното поле!

За да се овладее едно оръжие, трябва практика. За да се овладее Боздуган, трябва отдаденост, координация, търпение, твърдоглавие (буквално) и желание.
Притежавате ли тези качества - мога да ви науча!При интерес да опитате, пишете ми на лично. Тренировките се провеждат успоредно с Ларп тренировки София. Изискванията към обучаващите се е да се възползват от знанието ми за направата на качествено и безопасно оръжие; да се вслушват и изпълняват съветите ми и да отделят нужното време по време на тренировка, за да усвоят оръжието си.

Без да са минали и минимално обучение, хора няма да бъдат допускани с такива оръжия. За тези, които не са позиционирани в София, а имат желание да тестват, моля да се свържат с мен!

3
Секция за нови играчи / Re: Представете се!
« -: 06 Декември, 2017, 10:23:15 am »
Привет,

Продължавайте да се вписвате ида представяте себе си в темата! Който трябва, я вижда. Допълнително във форума можете да намерите много и много полезна информация за вашите първи стъпки в това прекрасно хоби!

Поздрави

4
Привет и от Др.Инж. П.Славов

От няколко игри развивам героя си и много се радвам, че вече е станал достатъчно разпознаваем ^^

На тази игра играх така, както си представях начетен учен, пътувал във времето, докоснал се до бъдещето и до миналото и имащ възможността да промени хода на събитията.

Разпространих теориите си сред Сталкери, Институт, Кордон и единодушно се възприеха и заедно се опитахме да предотвратим черното бъдеще, което ни очаква.

Терена ми хареса, въпреки че не съм обикалял за аномалии и съответно относно проблемите, посочени в него не съм ги видял. Това че имаше разстояние между Бар и Институт ми беше изключителен фактор за повишаването на филма - ескорти на MVP, засади. Това си беше моя Път на Коприната.
Успях да реализирам контакт с много играчи, които реално не познавам, което е супер ценно и приятно за мен. Хареса ми и че масовото число хора бяха с правилна настройка за играта и с не лоши познания върху правилата.

Минус може би ми беше това, че частни мутанти не бяха достатъчно добре инструктиране какво може и не може да се прави, следователно ставаха прекалено ОП. Но това лесно ще се поправи за следваща игра.

Към Кордона, може би трябва да се помисли в насока, как да се разнообрази повече играта на хората там, че вече стана нормално да издават багажа от скука към 0200 - 0300.

Като заключение: Играта беше страхотна (малко ми е един път на година)! Нямах абсолютно никакви проблеми, с абсолютно нищо. Играта и играчите ми дадоха възможност да играя точно както искам. Терминал трябва малко по-добре да се направи с кодовете, че над 20 % от тях дефектираха. Иначе похвално добре беше направен. Може и някой допълнителен куест да се хвърли тук-там.

Поздрави!

5
   Привет другари,

   Пусната е фалшива информация към вас!

   " Група "Хищници" от бъдещето и мнозина учени от Института положиха огромни усилия за доразработването на Проект 101 като устойчива връзка между паралелни вселени, но за съжаление технологичното предизвикателство се оказа твърде голямо (63% изпълнен). - https://sites.google.com/site/zonetales/8 "

   "Проект 101" не е завършен по единствената причина, че нямаме желание да даваме възможност за връщането на нови Жътвари! Причината проекта да е зареден до 63% , е че вече го бяхме стартирали докато разберем, че този проект не е в интерес на човечеството (#NeMoemSeZaprem #MnogoKodove).

   След преустановяване на приоритетите ни, изготвихме лек и ваксина за Мутагенната чума съвместно с многоуважаемите колеги от Института!

   Поздрави,
   Д-р Инж. П.Славов

6
Здравейте,

          1)Доволен съм от играта.
              Добър rollplay, адекватна игра, добра организация, хора с желание. Предварителната нагласа е изключително важна. Запомнете, че се събираме да се забавляваме. Научите ли това, няма да видите лош LARP.

          2)Ще отбележа "Баланса е нарушен!" - не буквално, не магьосниците са уникално силни с всичките им брони и магии. Всеки има слаби места. Магията взема надмощие в Света на Дракона и извращава Природата. Едно е off game правила за магиите, друго е Магията в Света. (Колкото и силни да са магьосниците, войните, асасините и т.н. винаги ще имат слаби места)

          3)За хората, които изграждат грешни впечатления във връзка със скриптиране и в частност с Коронясването:
          - Нека не се обиждаме и да не говорим наизуст! Който не знае, да пита и да не изказва мнение. Има Император, не на база на скриптиране и предварителни уговорки, а в резултат на работата на 3-ма адекватни играчи, които знаят как да движат сивото си вещество. Това, на което бяхте свидетели от наша страна и страна на Ферос е чистия РП, точно това, което трябва да е - без уговорки, без предварително планиране, без обсъждане с организатори.
Не солете неща, с които не сте запознати!

          4)Това е тема за отзиви и коментари. Не е тема за обсъждане и изказване на лично мнение по всички теми, с които не сте съгласни. Не да влизате в директен спор с хора, чието мнение е различно от вашето. Не да се карате с хората.
Спорете, щом имате желание. Не ангажирайте всички с това.


            Благодаря на Източен вятър, че за пореден път си изкарах добре с тях.
            Благодаря на Организаторите, че продължават да градят с желание.
            Благодаря на играчите, които с играта си допринесоха за прекрасната седмица.
            Благодаря и на новите играчи, които ни търпят и се учат с желание.

          Ние сме тук, за да си помагаме и да се забавляваме заедно!

          Сърце! Ум! Сила!

7
Всички знаем пътя. Проблемната част е Костенец - терен.
Отделно хора ме питат, дали ще мога да ги кача по еди кое си време.

Нека тук, всеки който иска да бъде качван до горе, да си каже, за да може да се организират само пълни курсове и да знаем как да се разбираме хората с колите.

8
Привет,

От известно време не съм писал feedback във форума и смятам, че е време да изкажа мнението си.

Тръгнали сме в една прекрасна и градивна насока. Негативната обратна връзка е намалена до минимум и успяваме след всяка игра (през последните 2 години) да се надграждаме. Като човек, който е израснал и продължава да расте с това хоби, искам то да се развива, а това зависи изцяло от нас. Стигнали сме до момент на зрялост, в който споделяме и градим, с думи и действия. Трябва да продължаваме по този начин!

Доказателството за това, е точно последната игра: Имаше слаби моменти - имаше силни момент, имаше чупене на играта - имаше велика актьорска игра. Какво направихме ние от всичко това? Направихме най-доброто, за да забавляваме себе си и всички останали.
Имаше самостоятелен РП, имаше общ РП, имаше игрова злоба, имаше игрова ненавист, но всеки един играч запази реалността и играта.

Лично мнение: Най-добрия начин, да избягам от натоварената реалност. Купонясвах, запознах се с прекрасни и интересни нови хора, играхме заедно в игра с история и добри битки. Слаб момент беше чупенето на вечерната игра или по-скоро цялостната и липса, но вече имаше достатъчно градивна критика, която се покрива с моето мнение.
Изключително съм благодарен на организаторите и на всички играчи. Тъжно ми е, че отново съм в напрегнатото ежедневие, на високи обороти, надалеч от компанията и атмосферата, която създадохме всички.

Очаквам с нетърпение следващата голяма игра  и съм сигурен, че отново ще си изкараме прекрасно. Нека да покажем и на нашите съседи, че сме стойностни играчи и добра компания!

ПС: Аз малко съм пил, та си пиша, каквото ми е на сърце. Ще ме извинявате, следващия път с вас  :drunk:

9
ЛАРП на зимното слънцестоене / Re: Снимки
« -: 19 Февруари, 2015, 09:35:09 am »
 Не, не, не мога! Изключително яки са станали. Трябва да правим клипове на битките си ... мхммм.

 Направи ли ви лошо впечатление нещо? Който умре, просто тръгва на някъде, никой не пада(да кажем, заради студа), никой не кляка ... Това е минус на битките и клиповете ни, мое мнение :) Дайте малко да отиграваме смъртта си(имаше хора, които им се получава яко в клиповете :) ).

10
 Ако се приеме правилото само тежки, двуръчни оръжия да нанасят щета върху щитове, аз нямам проблем флейла ми да не нанася. Няма да съм изключението в правилата. Нека да гоним достоверност, но да не изпадаме в дребнавост :)

11
Кланове / Клан Източен Вятър
« -: 02 Юни, 2010, 18:01:02 pm »
Клан Източен Вятър   Здравей, Страннико!

   Какво ще бъде за теб тази вечер? Имаме най-добрата медовина в цяла Златна Добруджа! Ние си я правим!
   Нямаш пари ли ?!? Е на вересия само на деца над 80 години, придружавани от двамата си родители ...
   Искаш да научиш за Вятъра ли ? Техен приятел ли си? Е защо не каза... Една медовина за теб приятелю, заведението черпи! Всеки приятел на Вятъра е и приятел на "Златния клас"!

   Е сега ще чуеш за тях, Барда ще пее "Ода за Вятъра" :


   
"Бардът своята песен напява,
   за времена отдавна забравени,
   за геройства, що вече никой не вярва,
   че нявга били са направени.

   Гласът му се носи, тих и омаен,
   и сякаш образи оживяват.
   Самотно възпява героите безумни,
   за да не могат хората да ги забравят.

   * * *

   Имало време на хаос и безумие,
   властвали жестоки богове.
   Презирали те простосмъртните,
   но създали си смъртни врагове.

   Никой не смеел глава да надигне,
   за бунт не минавала мисъл дори.
   Но както често се случва -
   появили се бунтовни искри.

   * * *

   Своята песен той продължава
   и личи в гласа му сякаш тъга.
   Съдбата отреди му той да разказва,
   а не да се роди в онез времена.

   В хана го слушат притихнали всички,
   предава им сякаш своя копнеж,
   но самотен ще продължи да разказва,
   обладан от безумен стремеж.

   * * *

   По своя път вървели прокълнати,
   търсели само отмъщение.
   Навлекли си гнева на боговете,
   не проявявайки пред тях смирение.

   Ръцете им в кръв били обляни,
   пролята от безчет врагове.
   Опасности ги дебнели навсякъде,
   далеч от своите домове.

   Глава не скланяли пред никой,
   вървели гордо към свойта съдба.
   Едно име само зовяли,
   в боя готови да посрещнат смъртта.

   Звездното чедо ги водел напред,
   чак до палатите на боговете.
   Героите на всичко били решени,
   те да си платят за греховете.

   * * *

   Бардът своята песен приключва,
   събуждат се сякаш всички от сън.
   Дават му дребни монети,
   а той с въздишка тръгва навън.

   На следващото място пак ще разказва,
   пак в гласа му копнеж ще пламти.
   Света самотен той ще обикаля ,
   но в ничия песен не ще остави следи."


   Ех тоя Бард... Бдинските са най-добрите, но пък изпиват всичко, което спечелят ...

   А? Историята на Вятъра ли ? Нямам толкова време да разказвам, а и Одата я каза в общи линии - Звездното чедо , гонени от Боговете, герои на всички...

   Последните години се установиха в Златните земи. Явно боговете са се изчерпали. Поеха контрол над Господарите, които не са много щастливи от този факт. Но беше крайно време да дойде промяната за нас, обикновените хора.
   Горите се изчистиха от разбойници, пещерите от тролове и всякаква сган, маговете ренегати бяха изпозаловени. Дори успяха да пречистят Вълчидолската гора от едно зло божество. Търговията процъфтява - Силистра и Балчик се превърнаха в големи търговски центрове. А преди не беше така ...

   Не ми се разказва ... Само лоши неща... Сега ни е по-добре! Нека Вятъра си стоят тук и да правят каквото правят! Малките хора сме по-добре така - живеем спокойно. Господарите се страхуват от тях и не злоупотребяват!

   Приятелю, не ме разпитвай така  ... Ще ме вкараш в някоя беля! Е там има обява от тях - Ако искаш, намери посочените лица и ще ти отговорят каквото по-точно те интересува. Често посещават Толбухин, все пак Имението е в покрайнините на града.
Въпреки че сме по-свободни от всякога, миналото ни преследва и напомня за себе си в най-неочаквани моменти.
Дори и когато сме силни, никой от нас не може да забрави дъното, от което тръгнахме и където може да се върнем при дори една погрешна стъпка!
 
Тепърва се зараждат нови заплахи - пътищата постлани с опасности, приключения, слава и богатства. Ако търсиш тях, то ние можем да те отведем там и да ти дадем възможност да докажеш себе си.
Дали си лидер, дипломат или следващ, магьосник или войн, стрелец или щитоносец, скаут или пазач - ще разбереш сам!


При интерес, намери Варг, Дециус Ливиус   или Богом![Офгейм]

   Източен Вятър е основан през 2007 година в град Добрич. През следващите години се разраства, като към момента се локализира главно в София.

   От 2008 година кланът е активно участващ в националните игри и всички по-големи събития. Освен официални игри, се организират и вътрешнокланови тренировки, походи и РП сесии.

   Няма изисквания спрямо раси, класове и произход! Няма изисквания към определен стил на игра или оборудване на героя! Изискванията се ограничават до високото ниво на role-play, инвентар и коректна игра!

   В клана можете да намерите помощ спрямо подготовката на инвентар или на героя ви:

За въпроси на общо основание - Варг, Дециус Ливиус или Богом

При интерес, най-доброто място за среща са тренировките, които Източен вятър посещават редовно!Страници: [1]