ЛАРП

Кръглата маса => Секция за нови играчи => Темата е започната от: Бускадор в 21 Април, 2013, 20:02:29 pm

Титла: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 21 Април, 2013, 20:02:29 pm
Противно на някои разпространени схващания, ларпаджиите не ядем хора(орките са извинени - представиха бележка заверена от мама). Противно на други разпространени схващания и честите асоциации с котки и чувал,  в България има само една ларп общност и ако си попаднал тук търсейки нея- честито! Нацелил си!

Дотук добре, но сега вместо да се чудиш Окей, какво точно да правя, към кой да се обърна, откъде да почна, ще спестиш време ако просто се представиш накратко. Кой си, откъде си, какво точно търсиш тук и т.н. пък оттам вече ще видим как можем да помогнем.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Акира Айрин /Ири/ в 22 Април, 2013, 08:51:38 am
Къхъм.  /допълнение, ако позволите/
Приказвайки с много хора забелязвам притеснение от рода на  "а сега да нЕкажаНещотЪпо и да ми се смеят".  С този си пост искам да Ви уверя, че това не е изключено.  ;D Щото винаги е забавно на ЛАРП или на Тренировки.  Сега спокойно. На всеки новак му се обяснява по колКототРябва пъти, показва му се, предоставя му се да види и ползва инвентар, помага му се и т.н.  За смях хората стават после, като се поотракат и станат аЗЗнамвСичкокВоМеучиШ. Та ето Ви и какво може да кажете за начало:

1.  Как да се обръщаме към теб- име, ник или т.н?
2.  В кой град живееш? защото ЛАРП се играе не само в София
3.  От къде научи че има такова нещо ЛАРП? за да знем откъде да те почнем  :cheers:


Нагледен пример: 

Здрасти! Можете да ме натичате Ири /ж.р. ед. ч./  и живея в София.
Наскоро /преди няколко месеца, към миналия септември/ ми линкнаха едни снимки на ЛАРП . Стори ми се страшно забавно и ето ме тук.  Нямам идея какво се прави, но искам и аз!   8)


Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: santra в 28 Април, 2013, 21:33:09 pm
Ами здрасти на всички :) Днес се запознах с някои от вас сладури.
Казвам се Силви, но ми казват Сис, Сантра, Малчо и т.н.

Да си призная следя форума от близо година и както написах в предишния си пост, много ми харесва, ама нали съм притеснително, едва днес събрах смелост. :)

Честно казано не си спомням от къде разбрах за вас мили ми хорица, май си търсех идеи за костюм за едно парти :) и така.... Както и да е. Оставям си скайп ако някой освен Гадинката реши да ме вземе под крилото си :) satasi_dido Имам нужда от помощ като всеки новобранец :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Сихир в 28 Април, 2013, 22:43:02 pm
(Цъква 2-3 пъти, защото му е интересно, пък няма постове)

По документ съм Петър, но варирам между Лама,Сихир,Пеца etc. От Пловдив съм.

Следя форума от 3-4 месеца, но се занимавам по-сериозно  с ЛАРП от Ноември. Чиракувам при Войните на Седемте Хълма.  Бях чувал от познати (май още нямат регистрация тук), с които решихме да се захванем.
Ако някой иска да си приказваме любезности в skype - collarbonerlc
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Valaris в 06 Май, 2013, 23:13:07 pm
Поздрави, добри хора!

Аз съм Пламен, най-често се обръщат към мен като Пачо, Пака, Пацко, Пацо (да, знам...). Живея в Две Могили (Това е до Русе, ако се чудите...)

Знам за ЛАРП общноста от няколко години, след като се запознах с Майв. От известно време следя и чета форума, и най-после се престраших да се запиша и представя.
Надявам се Сихир да ме извини, но ще копирам част от съобщението му. "Ако някой иска да си приказваме любезности в скайп" - makiaveli_da_don (бях млад и зелен когато правих този скайп)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Зарен в 08 Май, 2013, 23:04:06 pm
Здравейте, аз съм Теди / Зарен,на 20 от София. За ЛАРП знам отдавна, но съвсем скоро реших да дам шанс на това занимание под влияние на Лейла / Ася =)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Worel в 05 Юни, 2013, 19:29:15 pm
Здравеите , казвам се Йордан , живея в град Габрово и съм на 13 г. Един приятел ми каза за ларп и аз побързах да видя какво представлява . Мина някъде месец и реших да навия деца . Сега сме 8-деца . Надявам се че някой ще ми помогне малко с лидерството  :) . Пишете ми на скаип worelbg.12
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 05 Юни, 2013, 20:01:57 pm
Хах, нямаше ли преди габровчани? Да се свържете с тях?
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Hessper в 05 Юни, 2013, 20:06:52 pm
Хах, нямаше ли преди габровчани? Да се свържете с тях?

Доколкото знам вече ги няма. Но аз съм им комшу от Трявна, така че може да измислим нещо.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Галадриел в 05 Юни, 2013, 23:45:53 pm
Здравеите , казвам се Йордан , живея в град Габрово и съм на 13 г. Един приятел ми каза за ларп и аз побързах да видя какво представлява . Мина някъде месец и реших да навия деца . Сега сме 8-деца . Надявам се че някой ще ми помогне малко с лидерството  :) . Пишете ми на скаип dani.yordanov09

А какво точно разбираш под "деца"?
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 05 Юни, 2013, 23:53:12 pm
Здравеите , казвам се Йордан , живея в град Габрово и съм на 13 г. Един приятел ми каза за ларп и аз побързах да видя какво представлява . Мина някъде месец и реших да навия деца . Сега сме 8-деца . Надявам се че някой ще ми помогне малко с лидерството  :) . Пишете ми на скаип dani.yordanov09

А какво точно разбираш под "деца"?

На неговите години са - тоест нямат и 16 още. Свързах се, дадох материали. Има хляб - взели са от другите габровци дето вече ги няма каквото могат. Да се учат, крафтят и забавляват.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Anglorig в 07 Юни, 2013, 22:55:35 pm
Така, от къде да започна...Двете сърца? Нее, по-добре не,  не искам да ви причинявам инфаркт от самото начало! Та, аз се казвам Теодор(поне по лична карта), макар че психическата хартия може да показва всичко от Англориг до Доктора и т.н. Години-14, макар че на карта за библиотеката се водя над 900...Все едно, не от значение това! Така...За ЛАРП разбрах преди около година-две, по случайност(даже и аз вече не помня как и откъде). Ох, забравих! От София съм, макар че може да ме намерите и в една синя полицейска кабина която без проблеми може да е паркирана на ъгъла на блока ви.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Smaug в 15 Юни, 2013, 18:50:00 pm
Здравейте, използвам името Smaug, предполагам повечето знаете от къде идва. Казвам се Ангел, студент в София. Отдавна съм запознат с общата концепция за ЛАРП, но никога не съм гледал какво представляват тренировки или битки. Бих се радвал да видя някоя от следващата ви тренировки в София, но не успях да намеря информация кога ще е това. Ако някой може да ми съобщи бих се радвал  да се запозная с вас и с това, което правите. Поздрави на всички :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: GraHaz в 15 Юни, 2013, 19:05:23 pm
Информация за тренировките се пуска около седмица преди да се състоят, така че просто поглеждай в раздела от време на време. Напоследък има доста плътна програма от ларпове, затова няма много тренировки.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Акира Айрин /Ири/ в 16 Юни, 2013, 17:18:55 pm
http://larp-bg.org/forum/index.php?board=81.0 е те тука!

Напоследък уговорките за тренировки се правят във Фейсбук групите.
Ако не сте в съответната ФБ група и се интересувате, за София пишете на Боги (от първия пост в темата), за Пловдив - на Ziegfried, за Бургас - те да си кажат, не им знам хавите. В други градове не знам да има редовни тренировки.


Хелън
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: WhiteDragon в 15 Август, 2013, 15:03:33 pm
Здравейте! Аз съм Наско на 21 години от Варна. В момента живея в София и се питах дали мога и аз да се включа в забалението. За ЛАРП научих от мой познат в Варна. Тук в София един ден се запознах с друг ЛАРП "последовател" и така разбрах и за АРЕНИТЕ в Южен Парк. Ще се радвам ако някое "про" помогне на "нооб" като мен  :D :D :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 15 Август, 2013, 19:37:21 pm
Нямаш яд. Тази събота/неделя ще има тренировка там. Дигаш си гащите и идваш.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Garrett в 16 Август, 2013, 00:49:27 am
Здрасти хора, Казвам се Деян, роден съм, уча и живея в красивия, пълен с история и дупки по пътищата град Велико Търново. За ЛАРП-а научих от Лазар/Лазарус/Севар Белият Вълк. Той беше и човекът, който ми помогна да си набавя нужният инвентар и ми даде доста ценни съвети, така че едно голямо "Благодаря!" от мен. Някои от вас може да ме помнят от "Надмощие в миритрас" като малко стреснатия варварин от вълчето племе, но смятам, че с това първо докосване до магията на ЛАРП-а вдигнах няколко нива, дотолкова даже, че сега организирам (доста успешно засега, смея да кажа) клан в Търново. Цък> http://larp-bg.org/forum/index.php?topic=4116.0

И така, радвам се, че съм тук и се надявам да се видим скоро. ^^
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Executor в 18 Август, 2013, 01:20:42 am
En Taro Adun! Та, Красен се казвам, 22 годишен от Търновския регион. На това отгоре следвам в Търново. Наскоро видях една тема за ЛАРП във форума на Горна, реших да видя какво представлява а-у и стигнах до извода че изглежда sehr interessant. Отдавна си падам по средновековна история и т.н, както и любителски пиша. Мисля че не е нужно да обеснявам как въображението ми се развихри. НО съм пълен нууб и ще ми трябват дооооста разяснения, подробности и т.н. АКО на някой му се занимава да обяснява- send me a message:
Skype-krasentheexecutor
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: GraHaz в 18 Август, 2013, 08:07:17 am
Да не излезе, че нещо се заяждам с новите и т.н., ама не мога да се сдържа и се налага да питам как става това дето хем любителски пишеш, хем не знаеш как се пише "обяснявам"?

Иначе - добре дошъл, дано ти допадне цялата работа. Ако има нещо да се помага - питай смело.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 18 Август, 2013, 08:57:48 am
Тамън се появяват достатъчно търновци.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Executor в 18 Август, 2013, 12:14:46 pm
Да не излезе, че нещо се заяждам с новите и т.н., ама не мога да се сдържа и се налага да питам как става това дето хем любителски пишеш, хем не знаеш как се пише "обяснявам"?

Иначе - добре дошъл, дано ти допадне цялата работа. Ако има нещо да се помага - питай смело.

Нямаш проблеми, аз ти благодаря, че ме поправи. Не съм го взел навътре, всеки прави грешки понякога :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Garrett в 18 Август, 2013, 12:16:56 pm
Радвам се, че някой е видял темата, която пуснах там :) Executor, драснах ти съобщение тук и в скайпа, така че пиши когато ти е удобно.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Aragorn_1 в 04 Септември, 2013, 20:23:21 pm
Здравейте,аз съм Стоян от Стара Загора
  Нямах никаква представа за съществуването на ЛАРП общество,до понеделник,когато чух за него от един от обитателите на стъклената къща.Винаги съм мечтал за такова нещо,от дете се вълнувам от битките с мечове съответно и от филмите с такива битки.Има ли ЛАРП общество в Стара Загора и ако да как да се свържа с него?
Приемам всякакви съвети за екипировка и всичко свързано ролевите игри.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 07 Септември, 2013, 17:16:21 pm
Има. Като се върнат от националния ларп, можеш да се свържеш с тях.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Gracelyn Grausamkeit в 13 Септември, 2013, 19:11:37 pm
Назовавам се Ангел Христов, роден в град Велико Търново, 16 години, след две седмици 17,  уча в Езиковата, бла бла. Та така де, заинтересован съм в ЛАРП още откакто зная че такова нещо съществува (веднъж даваха по новините),  като съответно нямах възможността да участвам в такъв, тъй като не знаех никакви подробности....досега. Но ето че това лято Garrett ме уведоми за своите намерения да създаде клан в нашия град и моята искра мигновено прерастна в пламък :D.  Та така де... Приятно ми е  =)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Милен "Rollo" Дончев в 08 Декември, 2013, 19:06:20 pm
Здравейте! Казвам се Милен, на 17 години съм и съм от град Габрово. Буквално до преди ден нямах представа за LARP и още повече за българската larp общност, случайно разбрах за вас от една моя позната от Пловдив, която вече не живее в България. Тя ми даде линк към сайта ви и щом влязох останах изумен!
Дори сега стоя зяпнал и разглеждам снимки от ваши събирания, чета във форумът ви, просто е невероятно! Аз съм огромен фен на средновековните битки, фентъзи историйте и всичк0 свързано с магии, невероятни светове и битки като цяло. Винаги съм искал да мога да се събера с хора които познавам и непознавам, и да се гмурна в нещо подобно на larp, самото чувство сигурно е неописуемо.
Незнам дали в моят град обаче има хора от тази общност, и дали имат събирания, досега във форума прочетох, че преди е имало габровци, но за момента не видях информация... Както и да е де, исках да се представя и искрено се надявам да мога някой път да тренирам и да се бия с вас!
Относно инвентарът, единственото нещо което съм си правил в тази насока досега са мечове, всички дървени и сравнително заострени ( което доколкото прочетох не може да се използва в larp ). Бих се радвал много ако ми давате съвети, информация или каквото и да било във всички насоки, и да ви опозная, защото от видяното на снимки и написаното мисля че сте много готини хора. :D

п.п. Извинявам се ако съм писал твърде много или имам правописни грешки, доста съм, как да го нарека - развълнуван от това което правите и съм изключително радостен, че разбрах за вас и за LARP  в България!

Поздрави. :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 08 Декември, 2013, 23:15:24 pm
Добре дошъл Милене, разгледай множеството теми за изработка на инвентар и ако имаш някакви въпроси - питай. Много хора с удоволствие ще ти дадат съвет. Преди всичко изясни за себе си какъв тип персонажи би искал да играеш и се опитай да си направиш план за изработката на инвентара, за да може да постигнеш нещо, което е удобно и използваемо в по-голям набор от сетинги. Например за да се вписваш добре още от началото, можеш да направиш една туника или табарда и наметало - това е комбинация подходяща практически за всякакъв тип персонаж, а изисква малко материал и съвсем малко шиене. Преди всичко, понеже на тази възраст предполагам си с доста ограничен бюджет, питай за съвети преди да се хвърляш да правиш каквото и да е - заради това, че не питах и не знаех, първият ми инвентар, състоящ се от наметало, табарда, щит, меч и чук, излезе около 4 пъти по-скъп отколкото можеше да е, мечът се разпадна на втората употреба, а закопчаването на наметалото - на третата ;)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 08 Декември, 2013, 23:19:16 pm
Габровчани мисля, още има или поне преди няколко месеца май имаше...
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Милен "Rollo" Дончев в 09 Декември, 2013, 14:37:09 pm
Прав си за "ниският бюджет" с който разполагам, още повече като се сметне, че ското ще взимам книжка, курсовете, кола :D ...
Колкото до идеите, никакви проблеми, мога и да раздавам щедро.
Проблемът ми е друг, незнам дали ще съм способен да идвам на LARP-ове или тренировки, а адски ми се иска ... ако има други габровци които имат желание и ходят и се организираме да, но сам не виждам много начини да присъствам.

Та относно въпросите, имам един основен свързан с инвентара и по-специално въоръжението.
Четох още снощи повечето теми в тази насока из форума, и днес дори обиколих магазините да потърся разни неща, проблемът ми обаче е следният:
-Ясно сте написали, че изцяло дървени оръжия са забранени, но мога ли вместо тръба като център на оръжието да използвам дървена част ... по цялата дължина да е дърво ( тъй като и ще ми излезе по-евтино защото материала го имам ), а и ще стане по-здраво, след правилното обезопасяване ефекта ще е същият като при използването на тръба но с ще е с по-голяма здравина...
Идеята ми се зароди от там че днес огледах няколко вида тръби, с и без метална вътрешна част, и честно казано ми се виждат твърде меки и гъвкави ... Да не говорим че тези с метална обшивка между пластовете pvc ( знам че не са точно от pvc но винаги забравям материала ) струват 3,20 лв метъра ... а аз ако ще правя нещо не смятам да е само 1 оръжие.
Та, мога ли да направя оръжието с дървена пръчка и да го обезопася в последствие според стандартите на LARP?
-Другият ми въпрос е почти същият, свързан със стрелите на евентуален бъдещ лък. Мога ли за връх да използвам дървено топче ( диаметър 2 см ) и после да му сложа омекотяващите части отгоре. ( ще стане поне 4-5 см диаметър, достатъчно голямо да неможе да нарани сериозно око, освен ако не си циклоп естествено :D )

п.п. Да знам как се изпробват оръжията за безопастност и с удоволствие ще се подложа "под ножа". :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 09 Декември, 2013, 18:16:33 pm
 И(уви) на въпросите ти за сега ще се отговори - не, не се прави тъй. Дървото не се ползва, по ред причини, включително и за ядро. Не бери грижи, полипроп. тръби правят прилични оръжия, а не само спагети.  Относно стрели, има няколко гайда за това как се изработват, добре е да се следват точно.

Има отдавна готови гайдове, просто се насочи към тях вместо да преоткриваш топлата вода.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 09 Декември, 2013, 20:04:12 pm
А всъщност полипропиленовите тръби се ползват именно защото са гъвкави - огъването на тръбата при удар отнема немалка част от енергията на удара и шансът да нараниш някого намалява многократно. Повярвай, не си първият, на който му е дошла идеята да ползва дърво, за да не се гърчат оръжията му, но все пак идеята не е да се пребиваме със сопи. По същата причина дървено топче за връх на стрела е неприложимо. Изобщо винаги като мислиш да правиш нещо за ЛАРП, първата ти мисъл трябва да е дали то може да нарани някого.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Милен "Rollo" Дончев в 10 Декември, 2013, 15:34:36 pm
Може би си падам малко мазохист и затова не смятам, че ще ме нарани... :D Явно когато си правя оръжия ще трябва да се придържам към "спагетите".
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Дециус в 10 Декември, 2013, 16:06:50 pm
Спагети или не, такива са правилата.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Siegfried в 10 Декември, 2013, 20:33:09 pm
Вземи си тръби NIBCO, почти не се гънат.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Борис в 10 Декември, 2013, 21:17:49 pm
Не си прави n-метрови оръжия и няма да се гънат.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: TrinGod в 14 Декември, 2013, 12:37:09 pm
Здравейте!  :)
Казвам се Павлин на 32 години от София!

Харесвам Fantasy World, най-вече магийте. За това избрах Магьосник за героя си!
Дълго време се опитвах да си измисля или избера име с което да го назова,
накрая едно сайтче ми предложи trin gad! (но го промених и събрах, звучи по-добре) - TrinGod!

За LARP-а разбрах съвсем случайно, една вечер си гледах Discovery channel, даваха Табу!
Стана ми любопитно и интересно! Проверих на другия ден и се оказа, че има ларп общност в България!
И...?! Ето ме тук! Любопитен, заинтригуван, жаден за магически знания!

За момента само чета, и чета, и чета... стана малко боза в главата ми!
Насочвам се само и единствено, към магическия свят.
След нова годин, като съм свободен (в момента сме затрупани с много работа и почти нямам почивка) искам да се видим на тренорова с някой от вас в София.

Имам много въпроси относно магьосниците и техните магий, атрибути ...
... но на съответните места във форума разбира се!

поздрав и прегръдки
ТринГод  ;)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 14 Декември, 2013, 12:40:48 pm
Здравей и добре дошъл!

От каквато информация се нуждаеш, ще помогнем.  :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 14 Декември, 2013, 22:58:15 pm
Здравей наборе :D За начинаещ маг нещата може да звучат доста оплетено, защото има няколко конкурентни магически системи и множество доработки по тях, но както е казано - с питане и до Цариград се стига, така че попрочети малко за да се ориентираш (или по-скоро да се оплетеш по-сериозно), след което свиркай - ще помагаме :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Aygo в 16 Декември, 2013, 21:02:45 pm
Здравейте!  :)
Казвам се Павлин на 32 години от София!

Харесвам Fantasy World, най-вече магийте. За това избрах Магьосник за героя си!
Дълго време се опитвах да си измисля или избера име с което да го назова,
накрая едно сайтче ми предложи trin gad! (но го промених и събрах, звучи по-добре) - TrinGod!

За LARP-а разбрах съвсем случайно, една вечер си гледах Discovery channel, даваха Табу!
Стана ми любопитно и интересно! Проверих на другия ден и се оказа, че има ларп общност в България!
И...?! Ето ме тук! Любопитен, заинтригуван, жаден за магически знания!

За момента само чета, и чета, и чета... стана малко боза в главата ми!
Насочвам се само и единствено, към магическия свят.
След нова годин, като съм свободен (в момента сме затрупани с много работа и почти нямам почивка) искам да се видим на тренорова с някой от вас в София.

Имам много въпроси относно магьосниците и техните магий, атрибути ...
... но на съответните места във форума разбира се!

поздрав и прегръдки
ТринГод  ;)

P.S. - Смених си името от ТринГод  на Айго!  :P
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Жътваря в 26 Декември, 2013, 17:35:33 pm
Здравейте,аз съм на 19г от Пловдив и разбрах за ларп от един сериал (Supernatural) и ми стана интересно,реших да видя в нета дали няма такова нещо в бг и така.. се озовах тук..и искам и аз да пробвам  ;D.Би било чудесно,ако някой от Плд удари едно рамо,понеже сам нов и така...
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Визимир Радик в 26 Декември, 2013, 18:04:23 pm
В Пловдив има отворени тренировки на Кралството на Седемте хълма всяка събота от 10:30. Всеки е поканен.

едит: Писали са ти и лично съобщение. Там също има някакво инфо.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Dubby в 14 Март, 2014, 16:14:13 pm
Здравейте, казвам се Пламен и съм на 16 години, но приятелите ми викат Пацо, Пачо, Dubby /някой от тях ми викат и Плами, но много рядко/. Роден съм в Свищов, но живея в София. За ЛАРП-ът разбрах по телевизията преди около 2 години и от тогава доста се зарибих, защото винаги съм искал да живея в средновековието и магическият свят /вероятно заради игрите/. Та чак преди месец разбрах, че има тренировки и много ще се радвам, ако има някой, който може да ме "въведе" в ЛАРП-а.
Skype-а ми е: sky_plami

Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 14 Март, 2014, 16:17:18 pm
https://www.facebook.com/groups/1430814143796794/

Ето, заповядай.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Kipiru в 06 Май, 2014, 21:42:42 pm
Привет,

   Казвам се Иван, на 29 години съм и живея във Велико Търново. Запалих се по ролевите игри още от малък и бях сред първите закупили култовия "Ендивал" когато излезе навремето. Станах Dungeon Master и успях да сформирам 2 солидни групи за игра. Оттогава мина бая време, но интереса ми все още го има и реших че може да отида и една стъпка напред- към ЛАРП-а. В момента съм във фаза японска култура и самураи, но реално всичко свързано с фентъзи и фантастика ми е интерес.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 07 Май, 2014, 07:03:38 am
Здрасти. Ако не си се свързал с търновчани все още да те ориентираме?
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Kipiru в 07 Май, 2014, 08:05:03 am
Благодаря, но се намерихме  ;) Форума е много удобен и това даде резултат ;D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Кай Рэн в 21 Май, 2014, 09:52:51 am
Сега и тук. Здравейте.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Lt. Hellen Frost в 21 Май, 2014, 11:24:13 am
Привет, господарю Демон :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Борис в 21 Май, 2014, 13:24:16 pm
Че май фач, думнуле?
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: DarknessNox в 21 Май, 2014, 23:22:52 pm
Здравейте всички! Аз съм Крис, от София съм и покрай косплей средите знам за ларпа
По никнейм ме знаят като Darkness Nox, накратко Нокси.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: LUPUS в 09 Юни, 2014, 15:10:28 pm
Алоха :)
Титла: Скромен търсач на силни и различни усещания
Публикувано от: Light в 21 Август, 2014, 08:12:25 am
От Светлина,
До българската ЛАРП общност, изпраща поздрави и пожелания към всички Вас и нека съдбата да Ви закриля.

Всичко различно предизвиква дълбок интерес и любопитството, което всъщност не е много добра черта, събужда желание за нещо ново. Това, което желая е, с ваше позволение Уважаеми, да посетя някоя ваша тренировка или мероприятие. Предполагам господа и Вие дами, че ще ми разрешите да задоволя собственото си любопитство, а пък и в последствие да се при съединя към вашата общност. (Предполагам).

Бих се осмелил да предположа, че и във двата случая не губя нищо. Почти съм сигурен, че вече съм досадил с поведението си и не желая да удължавам писмото си излишно. Е, в такъв случай не ми остава нищо друго, освен да Ви пожелая слънчев и приятен ден.

21 август, 1331
Повярвайте ми ваш най-покорен слуга,
Светлина

Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 21 Август, 2014, 18:34:11 pm
https://www.facebook.com/groups/larpbg/

Ето заповядай. Ако не си от софия, ще те свържем със съответните хора.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Дракония в 25 Август, 2014, 14:54:38 pm
Хм, ами аз по лична карта съм Александра (нашите явно са искали да ме бъзикнат), но писанията си подписвам като Натали Роан, а ингейм съм Верминаар Аладрин (от събора във Форнборг) или лейди Дракония (един и същи персонаж са).  :) Падам малко повече косплеърка, понеже не обичам да си цапам инвентара, но се занимавам и с ларп отскоро. От Стара Загора съм, кланът тук се разпадна преди години, затова с няколко приятели започваме да събираме нов. :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Dorariel в 04 Декември, 2014, 11:47:05 am
Приятно ми е официално да се запознаем! В живота името ми е Дора и понеже паметта ми е с продължителност три секунди и си забравям името ако не ми го повтарят достатъчно често в ларп средите реших да се подвизавам като Дорариел :D
От София съм и вече не си спомням как и кой първи миразказа за ларп преди много много време. След дълго назландисване започнах да играя в сталкерския ларп. И май вече е време да започна и фентъзи. Нова съм и съм боса, но ако сталкерския се зачита може би не съвсем инфантилна :lol:
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 04 Декември, 2014, 11:53:47 am
Привет!
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 04 Декември, 2014, 14:48:57 pm
Добре дошла :) Не се притеснявай да задаваш каквито и да е въпроси :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Karinn de Fleur в 15 Декември, 2014, 03:55:12 am
Привет, драги ми смехурковци, както казваше с ехидна усмивка учителката ми по история, когато изненадващо ѝ скимваше цял час да имаме изпит! Само дето сега не вие сте на изпит, а аз. Надявам се да не хапете много, поне не в началото.

За пръв път подуших що е това ЛАРП, преди години, когато един ден, докато се разхождах из Витоша, зърнах на една слънчева полянка група младежи да се млатят със средновековни оръжия. Леле, с какви важни, почти тържествени изражения се налагаха един другиго и, о чудо на чудесиите, дори носеха нормални дрехи (разбирай брони, ризници и тям подобни). Зачудих се какви ли са тия любопитни същества и ми се прииска да се присламча тях, но тогава така и не се престраших да отида да се запознаем и си останах само с чуденето. Година-две по-късно попаднах на този сайт, не помня вече откъде и ми щракна в главата, че сигурно, там на Витоша, някоя от вашите групи е била на тренировъчна среща.

Идеята за ЛАРП ме привлича с това, че ти дава възможност да се пресъздадеш, да бъдеш една нова личност в един нов свят. Влекат ме далечните времена на изискани маниери и преплетени интриги. Като добавиш към това магии, елфи, орки и общо взето всичко друго, каквото може да се изфантазира и става прекрасно! От отдавна ми е тайна мечта да бъда истински благородник и се старая да си осигуря подобаващото образование: рисувам, пея, танцуването за сега е на затворени врати, от две години яздя по Витошките пътеки и видя ли някъде пушка или лък бързам да се прицеля (улучването е друг въпрос... ;)). Единственото парченце от пъзела, което ми липсва, е обучението да се сражаваш в честни (е, понякога и не съвсем честни) дуели и верни другари, с които да ходиш на приключения. Смятам, че вие може да се окажете тъкмо тези добри побратими, които така желая да намеря. А и правенето на инвентар и причудливи дрехи, мисля че бая ще ми хареса. (Ей на - и в момента си шия костюм, редовно оставам да работя по него до към 3-4 часа през нощта и вече направо изкукуригвам от преумора.)

Известно време се колебаех дали да се свържа с вас, защото водя доста разпокъсан начин живот, който налага с месеци да съм в чужбина (когато съм в България, живея в София) и не знам всъщност доколко ще имам възможност да взимам участие в мероприятията. Поради това, обсъждам персонажа ми да е някакв тип пътешествнико-приключенец, дето днес го има утре го няма, че да се вързва и с реалното ми положение.

В края на месеца пак заминавам и затова сега бързам да ви се представя с надеждата, че още не е късно да се включа в честването на Рождения ден на Краля  :king:.

Пардон за хипер-супер дългото точене на локуми, надявам се поне да са били сладки.

С нетърпение очаквам да се запозная с всички вас,
Мадмоазел Карин дьо Фльор
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Siegfried в 15 Декември, 2014, 08:11:15 am
Добра среща, пътешественице, дано тук намериш туй, което търсиш!

Инак, за Рождения ден на Краля - харесай си роля/маска и ако имаш въпроси - питай из темите, ще ти се отговори :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 15 Декември, 2014, 12:41:56 pm
Добре дошла :) Нека не те притесняват отсъствията ти - много от хората тук са в подобно положение, но това не ги спира когато могат да идват на организираните събития :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Falstad в 15 Декември, 2014, 13:26:52 pm
И мен не ме спира,въпреки,че от 3 години се вяствам само в форума  :rock:
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Terry в 31 Декември, 2014, 15:46:31 pm
Мисля, че дойде време и аз да се представя. Все пак пиша от известно време тук, пък не съм се явясала в тази тема ... Срамота и позор.
Та да започна с основното. Здравейте. Казвам се Тереза, но всичките ми познати ми викат Тери. Името си го ползвам за доста неща, като започнем със скайп, фейсбук и прочие, та да стигнем до форуми, чуждестранни ларпове и така нататъка. На 19 години съм, от градче близо до София.
В света на игрите съм от 9 годишна възраст. И не говорим типичните Нинтендо Покемон игрички през ГеймБой, а за Killzone, Monster Hunter, Ninja Gaiden, Devil May Cry и всичко що има джойстик и мога да го движа. Геймър и РП играч от доста, доста време / почти 11 години, не е зле нали? /.

Какво ме привлече към ЛАРП. Хей аз съм РП-играч от самото начало. Надали ще видите някой, толкова стар от бг сайтовете, освен ако не се запознаете с всичките ми познати / всички започнахме горе долу на едни и същи години /. И когато изживееш пубертета си в стаята, на земята с бутилка Кока Кола, джойстик или пък лаптоп на поредната игри или фентъзи форум то тогава ... малко нещо почва да ти щраква, затова когато преди години спряха форума, в който пишех от почти 5 години си казах - Тери, мини на ново ниво. Защо само игри и рп-та, дай на живо. Толкова години създаваш нови и нови герои. Направи и себе си такъв. Та това е главната причина, а също и че веднъж, два пъти съм участвала като НПС в Германия на ларпове / главно домашен любимец, защото съм тотално дезориентирана /.

Още нещо, въображението ми е толкова развихрено, че само за 30 минути мога да измисля тонове нови, различни и колоритни герои. Все пак се ровя из тоя интернет за информация относно всякакви магически създания, сили, мощ и прочие, че сигурно ако сега някой ме пита какво е Албастер, Гагозу или пък Кахаку мога да го изпетелча за много малко време. Също и неметон / един индивид на ЛС ми спомена, че са малко хората, който изобщо използват тези думи. /

Та сега малко за мен. Студент. Филологиите засега са моята страст, но истината, е че искам да правя игри, програмирането .. фасулска работа, до момента в който мога да програмирам игра от сорта на нов свят създаден на Visual Basic. Но засега съм залегнала над екзотични езици .. не ме бийте сега ... като например турски, арабски, казахски и още ... няколко полезни. Истината, е че съм ... скована, свита, притеснителна, не се справям добре с говорене, общуване и комуникиране. Още от малка съм си такава. Можете да го наречете комплекс до такава степен, че в главата ми започват да изникват хиляди сценария за това какво може да стане при всяка моя дума. Притеснение от чуждото мнение. И като за капак съм 19 годишен nerd, който се изчервява като по поръчка щом го погледне някой ... да речем непознат, но и познати също.  Стрелец от малка, свиря на пиано, шофьор, но малко опасен, защото си представям, че съм в race game когато карам. Общо взето това е. Ако все пак някой иска нещо повече да знае ... отворена книга съм / или не точно /.

Хайде, целувки от вашата мила Тери.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Ейрене в 31 Декември, 2014, 18:36:17 pm
Първо - добре дошла! Радвам се, е си се престрашила да излезеш на живо. В София има тренировки всяка седмица и е една прекрасна възможност за социализиране :) Обаче май се оказва, че те познавам, не мога да повярвам минаха толкова години :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Arian в 02 Февруари, 2015, 22:33:15 pm
Здравейте! Казвам се Кристина, но всички ме наричат Криси (бас държа, че нямаше как да познаете  :D ). На 19г, от Видин, а сега работя и живея във Велико Търново. За Warp-a знам от доста време, може би вече три готини, познавам някой ларпари от Видин и винаги ми е било интересно и съм искала да се включа и аз, но така и не се реших. Е, крайно време е мисля! Ще ми трябва помощ както на всеки новобранец предполагам. Та, това е за мен мисля  :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Garrett в 02 Февруари, 2015, 22:53:54 pm
Добре дошла! Мисля ще се радваш да откриеш (ако вече не знаеш), че вече има доста стабилна ЛАРП група в Търново. Организираме тренировки всеки уикенд, като от време на време се събираме да крафтим инвентари, да си лафим в роля, или просто да губим време заедно. Имаме група във Фейсбук > https://www.facebook.com/groups/540619009386024/?ref=bookmarks < , така че ако ти се идва можеш да пишеш или там, или да ми метнеш лично съобщение тук във форума.

Освен това позволи ми да те поздравя за избора на хоби :) Ако нямаш нищо против една- две синини и си готова да покажеш малко упоритост, гарантирам че няма да съжаляваш.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Jacqueline в 25 Февруари, 2015, 08:09:04 am
Здравейте, казвам се Венцислава, но всички ми казват Вени. На 19години съм, от Велико Търново съм, но сега уча в Стара Загора. Много се заинтригувах от ЛАРП-а, и за това бих искала да се пробвам :D Научих за него от моите сънародници във Велико Търново, но понеже прекарвам доста време в Стара Загора, се чудех дали и тук има някой, който да се занимава с новобранци :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Тирион Тих в 25 Февруари, 2015, 10:04:04 am
И в Стара Загора има, а ако имаш път - и в Пловдив сме наблизо!  :king:
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Нощен Вятър в 16 Април, 2015, 23:37:31 pm
Здравейте  :) Наскоро си направих меч и имам желание да дойда на някоя от идните ви тренировки, че да усетя що е то Ларп по-отблизо. Кефи ме фентъзито откакто се помня.. пък и битките с мечове и други оръжия винаги са ме очаровали, макар и да нямам опит, освен от книгите и разните там филми. Аа от София съм :Д Предполагам няма проблем просто да започна да идвам или трябва преди това да се свържа с някого ;Д
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Siegfried в 16 Април, 2015, 23:53:02 pm
Няма проблем, заповядай. Ако те няма във фейсбук групата за тренировки - кажи и ще те добавим, там се уговаряме, макар че е прието за стандарт неделя 12 на Арените в Южния парк.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 17 Април, 2015, 14:56:18 pm
А липсата на опит да не те плаши - никой не се е родил научен. И аз като почвах знаех само в кой край се държи меча :D Не че сега знам много повече де :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Theo в 22 Април, 2015, 19:08:16 pm
Привет!

Теодор съм от Стара Загора ;D На 18, горд член на загорската гилдия "Енигма" (да не се бърка с научната организация, други сме xD).

Занимавам се с ЛАРП вече няколко месеца. Първоначално започнах малко плахо, за пръв път в живота си размахах меч миналият ноември, но вече планувам да превърна това си занимание в основно хоби. За да стане това обаче, имам нужда от помощ от ветерани ковачи и бойци. И ето ме тук.

ЛАРП-ът ме привлече почти веднага, след като разбрах за съществуването на ЛАРП клан в Стара Загора. Винаги съм харесвал историята и, като всеки мъж, оръжията. Видях възможност да размахвам меч или брадва срещу някого, без да бъда вкаран в затвора или да загубя някой крайник след това, и се възползвах :D
Веднага ми допадна и другият аспект на това хоби - Roleplay-я. Винаги съм имал и развинтено въображение, но рядко се е намирала полза от това. Намерих се в свои води някак си :D

Имам намерение да се намирам сред бойците на "Северният фронт" тази събота, така че - чакайте ме.
Надявам се да не фейлна нещо, защото това ще е първото голямо ЛАРП събитие, в което ще участвам, но все трябва да започна отнякъде xD

Благодаря на всеки, прочел тоя stuff и - see you around. Надявам се да съм ви полезен за в бъдеще и благодарение на вас да си подобря уменията в коването, пердашенето, RP-ването и други такива полезни умения.

И те така.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Балиан в 16 Май, 2015, 13:22:43 pm
Здравейте, казвам се Милен.,на 19 години и съм от Казанлък. За ЛАРП разбрах от приятели от Казанлък.Отидох на тяхна тренировка и ми хареса.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 16 Май, 2015, 18:42:07 pm
Привет и добре дошъл.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Eamane_Alcarin в 17 Май, 2015, 18:58:11 pm
Здравейте,
казвам се Вероника или Ника в нормалния свят ,а иначе съм Еамане Алкарин.
Попринцип съм от Пловдив но живея и уча в София(уча скулптура).Сефтето ларп си направих на 16-17 сега .
Занимавам се с  декори и костюми за сцена .Ще се радвам супер много да успея да се впиша сред вас.

Поздрави :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Erina S. в 17 Май, 2015, 20:15:32 pm
Мисля, че вече си вписана :D
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Логрус в 18 Май, 2015, 15:58:14 pm
Привет на всички.
Казвам се Павел, но най-често ме зоват Логруса (въпреки, че с напредването на годините и това се променя  ;D )
Участвам съм в сталкерските ларпове и на блъдбоул събития.
"Миритрас II: Кървава война" ми беше първия фентъзи ларп.
Идеята на персонажа ми е да бъде скитник, бродяга, вагабонд ... зависи от играта най-вече :) към кое от трите да клони.
Предпочитаното ми оръжие е копие и затова използвах популярния персонаж на Дж.РР Мартин - Оберин и прякора ми от Хрониките на Амбър, за прякор (на прякора ... объркващо е) - Пепелянката/Змията на Хаоса/просто Змията.
За следваща игра, ако успея ще си направя и подходяща лека кожена броня, с люспи... оти ми е мерак.

НО ... ако Боги е сериозен, на драго сърце минавам към Велийската република, за да служа на Родината като комисар от Комитета на държавна сигурност (вътрешна и външна).
Не исках да си сменям фракцията пет минути преди началото на играта, иначе да знаеш спечелихте ме :D  Май вашия РП ми беше най-присърце.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Ragdoll в 06 Юли, 2015, 11:17:54 am
Името ми е Денис, но по ДС от Юли можете да ме знаят някои като Туул от Нолдор. (Или елфчето с ягодите).
Падам си маг, така че най-често можете да ме срещнете със книга, със свитък или като свитък (who needs paper when you have your own flesh).
А ако се оглеждате за определени белези - издължени уши и червени/лилави/сини наметала и роби.
(По време на евент можете да ме засечете навсякъде, най-вече из горите, където никой друг не ходи)
Занимавам с с ЛАРП сравнително отскоро, около месец, но засега преживяванията са несравними :)
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Тирион Тих в 06 Юли, 2015, 14:18:31 pm
Добре си ни дошъл, дългоухи!
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: iamno21 в 16 Ноември, 2015, 10:38:12 am
Здравейте ,
казвам се Христо /Ицо /Катро на 19 от Русе. Научих за ЛАРП преди няколко месеца от приятел (който само за това говореше :D ) и постепенно се заинтригувах и искам да науча повече. Исках да попитам за начало има ли Ларпъри в Русе ,защото ако трябва да бъда честен съм много бегло запознат и се чудех има ли някой от града който да ме "внедри" малко повече в нещата. Itso Bratovanov това е фейсбукът ми ако някой има желанието да се свърже с мен.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 17 Ноември, 2015, 07:51:07 am
Привет! По принцип в Русе имаше групичка, не знам какво е положението сега, доста хора мигрираха напред назад или се отказаха, но ще кажат по запознати хора.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Pontifex в 31 Януари, 2016, 14:51:25 pm
Здравейте. Аз съм Симеон от София.

Знам че звучи нелепо, но от както бях малък аз мечтаех как един ден щях да търча из пищният столичен царевичак и да осакатявам другарчета си с дунапренови оръжия. За мое щастие ви открих вас.

Нямам още почти никаква идея как работи всичко, но се надявам да ми се разясни  малко след като се довлека на няколко тренировки.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Sintel в 31 Януари, 2016, 18:17:48 pm
You are most welcome! Грешка няма да направиш!
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: DrakonSSon в 07 Февруари, 2016, 03:44:03 am
Здравейте
Аз съм от Казанлък, името няма да си го разкрия за сега, мисля че това е един от чаровните елементи не ларпа според мен,  а именно да се слееш напълно с героя си докато играеш...
За мен:
На 25 съм, от дете си правя брони, мечове и др. снаряжения в последните 6-7г. съм поизоставил тези неща, но продължавам да чета различни митологии и митове.
Много се надявам да възобновя това си хоби...
Фентазито ме вълнува силно, но не съм от типа, който чете и гледа всичко на готово(дано никои не го възприеме погрешно) даже да си призная още не съм изгледал Хобит(последните 2 части) няма да си признавам колко филма още не съм гледал за книги да не говоря че ме е срам...просто нямам време
От малчуган съм си създал нещо, като моя вселена базирана на митологии и най-вече на личната ми фантазия, но за това друг път....
Надявам се тук да намеря гругари с които да се забавляваме....
П.П.->Ако има хора от Казанлъшкия регион да не се крият :rock:
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Бускадор в 11 Февруари, 2016, 14:37:19 pm
Ха сега де...от Габрово имаше...обаче от Казанлък? Не помня.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Тирион Тих в 11 Февруари, 2016, 16:17:26 pm
Имаме един момък от Казанлък при нас в Седмохълмие, но той е постоянно пребиваващ в Пловдив покрай университета - казва се Милен Иванов
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: lady Marian в 12 Февруари, 2016, 11:07:40 am
Имаше едно момчета от Казанлък по едно време, но какво стана с тях не знам, иначе се събираха там, тренираха даже май.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Чужденецът в 29 Март, 2016, 17:56:53 pm
Здравейте!

Казвам се Петър, на 21 години, от град Русе, ала от известно време насам съм се установил - живея, работя и уча в София.

Изключително любопитен съм за всички ЛАРП игри, фестивали и състезания, които организирате и страшно удоволствие би ми направило, ако бих могъл да участвам в някое от събиранията ви. Чел съм доста, ала съм сигурен, че има още доста неща, върху които трябва да наблегна преди да се потопя в безкрайния океан, изпълнен с въображение и идеи.

Поздрави!
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Mayvena в 29 Март, 2016, 20:12:52 pm
Здравей, добре си дошъл :) Щом живееш в София, ще ти е лесно да разбереш много за ЛАРП-а като хоби ако идеш на някоя от редовните тренировки: http://larp-bg.org/forum/index.php?board=81.0

Разгледай из форума секциите за крафтене на инвентар за да добиеш някаква представа, измисли си концепция за персонаж и действай :) Много хора с радост ще ти помогнат за изработването на инвентара.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: totiofire в 26 Април, 2016, 07:35:03 am
Здравейте, аз се представих в предишен пост, но сега видях че по принцип може и тук!! Казвам се Тодор на 22-23 години съм от Смолян! Занимавам се  с каквото мога  ;D въртя огън (опитвам се от 7 години  :D :D) уча се на барабани и от известно време съм зарибен по Ларпа! Като цяло това е за мен
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: tenares в 26 Февруари, 2017, 15:16:35 pm
Здравейте!Казвам се Лъчезар.От Пловдив съм.В интернет открих ларп сайта и се регистрирах.Вчера участвах й в тренировка.Преди това разговарях с Зератул.Всички участници на тренировката бяха много любезни и приятелски настроени.Прекарах си много добре.Ларп името ми е рицар Родек.Ами това е засега......
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Balor в 27 Май, 2017, 06:19:48 am
Здравейте.

Казвам се Николай или Ник за по-кратко и съм от София.
Нямам никакъв опит с ларп, само интерес и след известно ровене в интернет стигнах до тук.
Прегледах наръчнника и се надявам да посетя следващата тренировка преди да тръгна да пазарувам екипировка :)
В този ред на мисли, ако някой види това овреме, може ли да потвърди дали ще има тренировка този уикенд предвид времето или кога се очаква следващата?
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Борис в 27 Май, 2017, 11:10:15 am
Здрасти, Ники.
https://www.facebook.com/groups/larpbg/
 Тук можеш да питаш за тренировките в София. Форумът не се радва на особена активност.
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Дребния в 06 Декември, 2017, 10:23:15 am
Привет,

Продължавайте да се вписвате ида представяте себе си в темата! Който трябва, я вижда. Допълнително във форума можете да намерите много и много полезна информация за вашите първи стъпки в това прекрасно хоби!

Поздрави
Титла: Re: Представете се!
Публикувано от: Дребния в 15 Декември, 2017, 14:50:58 pm
Моля да се изтрие неразбираемият спам!